Team

Ferry | Onze nieuwe Technical Product Owner

Leestijd 3 min

Van 'hands on' CTO naar Technical Product Owner. Dat ligt misschien niet voor de hand, maar is wel ongelofelijk handig. Onze nieuwe collega Ferry maakte de overstap en daar zijn we bij PAQT, en team Spirit, maar wat blij mee!

“Met mijn achtergrond snap ik heel goed hoe lastig het is om een complex probleem goed en efficiënt te vertalen naar een slimme, gestructureerde en vooral duurzame oplossing. Tegelijkertijd weet ik juist ook welke werkwijze er nodig is om het wel voor elkaar te krijgen”
Ferry Technical Product Owner

En in die werkwijze, daar zag Ferry meteen een match tussen hemzelf en PAQT. Hij wilde graag aan de slag in een omgeving waar iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en vond dat bij team Spirit:

“Bij PAQT ben je onderdeel van een groter geheel van specialisten, waardoor je zelf kunt excelleren maar ook anderen helpt om het beste uit zichzelf en de projecten te halen.”

Naast zijn werk bij PAQT heeft Ferry ook nog een webshop in duurzame producten en de leukste labrador van Nederland. Je zou dan ook denken dat hij geen vrije minuut meer over heeft. Toch wel, en die spendeert hij het liefst tekenend. Wie weet hebben we binnenkort dus een heus kunstwerk van hem bij PAQT aan de muur.

Welkom Ferry!

Alle artikelen