Onderhoud & Beheer

DevOps as a Service

Met DevOps as a service besteed je het monitoren, updaten én doorontwikkelen van jouw eigen applicatie uit aan een persoonlijk PAQT ontwikkelteam. Een groep flexibel inzetbare collega’s die zelfstandig, of samen met je interne team jouw software continu verbeteren.

DevOps - PAQT

DevOps as a service geeft ruimte

Of je nu bedrijfskritische applicaties hebt die geen downtime dulden, of dat je je in een snelbewegende markt met concurrerende SaaS applicaties  bevindt: DevOps as a service biedt de kans om zelf compleet te focussen op de toekomst. De dagelijkse operationele taken (Ops) zijn veilig in handen van jouw eigen PAQT ontwikkelteam. Daardoor kennen ze je software door en door, wat het eenvoudiger maakt om functionaliteiten of modules toe te voegen of aan te passen (Dev). Het beste van twee werelden, binnen één dienst.

Developer Janne aan het werk bij PAQT

Een PAQT team geeft extra slagkracht

Met DevOps as a service creëer je ruimte voor jezelf. Met het PAQT ontwikkelteam haal je tegelijk een groep collega’s in huis, die in staat is om continu (geautomatiseerd) te testen en monitoren, maar ook snel te ontwikkelen, integreren en implementeren. Door steeds verbetering aan te brengen, wordt je systeem steeds betrouwbaarder en veelzijdiger. En hoewel je ons mag beschouwen als je eigen collega’s, zijn onze uren flexibel op en af te schalen.

Neem contact op

Werken vanuit business cases

Bij PAQT denken we verder dan de oplossing. Want om goede oplossingen te bedenken, moet je eerst het probleem goed begrijpen. We zijn er namelijk heilig van overtuigd dat dit op de lange termijn tijd en geld bespaart. Bovendien levert het een veel betere gebruikerservaring op. Voor nieuwe projecten werken we daarom altijd volgens onze beproefde projectmethodiek Rise.

Ontdek onze werkwijze
Alex Product owner PAQT

Het juiste ontwikkelteam

Binnen PAQT werken we met vaste ontwikkelteams. Ieder team bestaat uit ervaren developers en specialisten met eigen expertises. Op basis van jouw branche, software of specifieke vraag, adviseren wij welk team het beste past als jouw persoonlijke DevOps team. Uiteindelijk kies je zelf met wie je de samenwerking aangaat. Het team kan alle DevOps volledig uit handen nemen, of jouw eigen team ondersteunen. Net wat jij wilt.

Stephanie aan de telefoon

Snel geregeld

Wie snel op zoek is naar DevOps as a service, is bij PAQT aan het juiste adres. Onze teams zijn in staat om binnen enkele dagen monitoring van jouw software op orde te hebben en daarmee continuïteit van jouw diensten veilig te stellen. Voor het doorontwikkelen hangt de planning af van jouw ambities. Deel ze met ons en je ontvangt gelijk een realistische inschatting van ons retour.

 

Voor wie is DevOps as a service interessant?

  • Voor organisaties met een bedrijfskritische applicatie die zeker willen zijn van maximale performance, kwaliteit en veiligheid. En van een snel herstel bij fouten of problemen.
  • Voor innovatieve (SaaS-)bedrijven voor wie een snelle time-to-market van levensbelang is. Daarna willen ze grip hebben op het welzijn van een applicatie om gebruikers tevreden te houden en in hoog tempo innoveren om hun competitieve voorsprong te behouden.

Veel klanten van PAQT maken al gebruik van DevOps as a service. Daarnaast ontwikkelen we voor vele klanten maatwerk software . Onze brede ervaring in verschillende markten maakt dat we de juiste expertise om jou verder te helpen altijd in huis hebben.

Ben jij toe om jouw DevOps uit te besteden?

Maak een afspraak
PAQT ambitie

Wat is jouw ambitie?

Vertel ons je doelen en we gaan samen van start.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf