Het begint met een strategie

Strategie en Ontwerp

Goede software neemt werkzaamheden over, vereenvoudigt dagelijkse taken en geeft inzichten van onschatbare waarde. PAQT legt de lat hoog en bedenkt en bouwt alleen de allerbeste software. Hoe? Door altijd te investeren in strategie en ontwerp, voor we starten met bouwen. Want goede software bouw je alleen, als je elkaar écht goed begrijpt.

RISE uittekenen op het whiteboard

Doelstelling boven techniek

Jouw bedrijfsdoelstellingen zijn altijd leidend bij de oplossing die wij ontwikkelen. De techniek is slechts een middel om dat doel te bereiken. Precies hierom, investeren wij veel tijd in het begrijpen van jouw ambities. Het stelt ons in staat om de applicatie perfect af te stemmen op wat je nodig hebt. Wat dat is, onderzoeken we samen.

Bij welke uitdaging kunnen we je helpen?

Of je nu software gebruikt voor je interne processen, of jouw eigen bedachte oplossing verkoopt aan anderen: goede software maakt het verschil voor jouw organisatie.  Waarmee kunnen we je helpen?

 

Bewezen werkwijze

Dat strategie en ontwerp vaste onderdelen zijn van ons ontwikkeltraject, is niet uit de lucht gegrepen. Het is onderdeel van onze vaste werkwijze Rise. Gebaseerd op 34 unieke succesfactoren, vormt Rise de basis voor ons eigen, unieke samenwerkingsplatform. Eén overzichtelijke plek, met één waarheid voor iedereen.

Lees meer over onze werkwijze

Trusted by

Whitepaper Software schatten

Beter schatten van een softwareproject

Veel softwareprojecten vereisen (veel te) vaak meer tijd en budget dan vooraf gedacht. De oplossing voor dit probleem wordt vaak gezocht in ‘efficiënter werken’ of ‘beter samenwerken’. Echter ligt de oplossing in de meeste gevallen in ‘het beter schatten van een softwareproject’.
Hoe je dit doet? In de brochure leggen we het uit.

Brochure aanvragen

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de brochure Beter schatten van een softwareproject

Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.

Maurits Dijkgraaf
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)
Software ontwikkeling consultant Maurits

Digitale transformatie workshop

Ben je benieuwd wat nieuwe software voor jou specifieke situatie kan opleveren? Kom erachter in een sessie waar je met twee softwarespecialisten gaat kijken naar je businesscase. Zo krijg je inzicht in de investering en het rendement van een IT-traject en weet je waar voor jou de kansen liggen.

Lees meer over de Digitale transformatie workshop
PAQT software - Marko en Jitske

Scale-up software workshop

Loop jij tegen de grenzen aan van je softwareproduct? Met een strategisch techpartner kom je wél vooruit. Tijdens de workshop Scale-up software krijg jij inzicht in hoe je de time to market verkort en hoe je jouw software beter in kunt richten om op te schalen met sales, zodat je voor blijft op je concurrenten. Geheel gratis en vrijblijvend.

Lees meer over de Scale-up software workshop
PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf