Business Intelligence

Business intelligence: van data naar inzicht

Je kan er niet omheen als organisatie: BI, oftewel Business Intelligence. Met zoveel informatie uit talloze systemen is het overzichtelijk weergeven ervan essentieel om de concurrentie voor te blijven. Maar veel systemen praten niet met elkaar, waardoor gegevens dubbel en ongelijk worden opgeslagen, of onbruikbaar zijn. PAQT helpt organisaties aan inzicht! Bijvoorbeeld door het creëren en optimaliseren van heldere dashboards, op basis van gestructureerde master data. Want datagedreven werken haalt het optimale uit mensen én software.

Download Data & Business Intelligence whitepaper

Download whitepaper

Vul hier je e-mailadres in en ontvang binnen enkele ogenblikken het whitepaper 'Hoe maak je goud van jouw data?'. Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Business intelligence oplossingen & BI tooling

 • Voor wie beter inzicht wil  

  Je beschikt over data, wil hier alles uit halen, maar mist het overzicht. PAQT helpt organisaties door beschikbare data te vertalen en weer te geven in overzichtelijke BI dashboards, zodat je in staat bent datagedreven te innoveren en je concurrentie voor te blijven. Zo creëer je met behulp van onder andere Business Intelligence software (Power BI, Microsoft Powerplatform, Azure) het inzicht dat sales, marketing of management nodig hebben om belangrijke operationele, of juist strategische keuzes te maken.

 • Voor wie data wil samenbrengen op één plek 

  Je wilt meer uit je data halen. Beschikbare gegevens komen echter uit meerdere bronnen, zijn soms dubbel opgeslagen, of gebruiken verschillende notaties voor hetzelfde feit. PAQT helpt bij datamigratie en creëert één bron van gestructureerde master data, die eenvoudiger actueel gehouden kan worden en foute inzichten voorkomt. Door gebruik te maken van ons PAQT data platform met vele basiskoppelingen, is samenbrengen van je gegevens snel gerealiseerd.

Jezelf alvast inlezen over het voortraject?

Ontdek onze stappen naar het succesvol inzetten van BI. Bereid je voor, door alvast na te denken over cruciale vragen die wij je zullen stellen. Om het jou makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste alvast op een rijtje gezet in de pdf 'Succesvol inzetten van business intelligence met Rise'.

Download pdf: Succesvol inzetten van Data & BI met Rise

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de pdf 'Succesvol inzetten van Data & BI met Rise'. Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Tevreden klanten

Eenvoudig starten met een business intelligence specialist

 • Starten met Business Intelligence specialist is heel eenvoudig. Als je met PAQT start heb je een unieke samenwerking. Zie ons als het data-verlengstuk van je managementteam. We doorgronden je groeiambities en vertalen de knelpunten in de teams & afdelingen naar concrete dashboards. Zo maken we data real-time inzichtelijk en kun jij sturen op je ambities.

 • 5 redenen om te kiezen voor PAQT
  • Al na één week betaalbaar inzicht, dankzij ons veelzijdige PAQT dataplatform met 50+ standaardkoppelingen.
  • Als technisch bedrijfskundigen slaan wij een brug tussen business en IT.
  • Ervaren in o.a. Power BI, Power Apps, Powerplatform en Azure.
  • Onze ISO 27001-certificering borgt jouw dataveiligheid.
  • Profiteer van jarenlange ervaring van onze BI-consultants, op projectbasis of juist flexibel op- en af te schalen.

Certificeringen

Veelgestelde vragen over data & Business Intelligence

 • Wat houdt data driven, of datagedreven werken in?

  Succesvolle organisaties maken beslissingen op basis van feiten. Die zijn gebaseerd op data en slim weergeven in dashboards die inzicht geven. Zo zijn organisaties beter in staat om de markt te monitoren, hier snel op in te spelen, met als gevolg betere prestaties en hogere winsten.

  Lees meer over datagedreven werken
 • Hoe snel kan ik beschikken over een BI dashboard?

  Het opzetten van een dashboard is afhankelijk van de hoeveelheid data die we moeten ontsluiten, en hoe deze nu staat opgeslagen. Soms is eerst een transformatie van data nodig, omdat gegevens op verschillende plaatsen anders staan opgeslagen.

  Lees meer over business intelligence dashboards
 • Hoe ziet een samenwerking met PAQT eruit?

  Bij PAQT werken we Agile, in vaste ontwikkelteams. We werken niet vóór, maar mét onze klanten. Dat betekent dat we gezamenlijk doelen vaststellen op basis van jouw ambities.

  Lees meer over de samenwerking met PAQT
 • Welke technieken worden gebruikt voor Data en BI?

  Onze basislijst bestaat uit de meestgebruikte software, maar het is onmogelijk om alle opties te noemen. In overleg met onze experts kunnen we alle mogelijkheden onderzoeken en zetten we de beste techniek voor jouw vraagstuk in.

  Bekijk de lijst van veel gebruikte technieken voor Data & BI
 • Wat is het PAQT dataplatform?

  Het PAQT dataplatform is als het ware een slimme stekkerdoos waar veel databronnen direct aan kunnen worden gekoppeld, zonder dat er daar uitgebreide softwareontwikkeling bij komt kijken. Meer dan vijftig standaard API koppelingen zorgen dat je binnen no-time inzicht hebt in je data. Zo koppelen we eenvoudig meerdere online omgevingen aan elkaar en kunnen we gegevens in meerdere formats laten zien.

Wat kost het?

Vandaag nog inzicht krijgen in jouw business? Binnen één dag inventariseren we jouw ambities op gebied van Business Intelligence en maken we een plan van aanpak, inclusief een business case. Uit het plan van aanpak volgt ook de selectie van de PAQT dataproducten, plus een duidelijk beeld van het vervolgtraject, inclusief inschatting van scope, planning en budget.

Prijslijst aanvragen

Vul het formulier in om de prijslijst te ontvangen

Onze BI producten

Wil je gebruikmaken van een van de Business Intelligence diensten van PAQT? Bekijk hieronder ons aanbod.

 • Data & BI Scan
  Binnen één dag inzicht in jouw ambities, plus plan van aanpak
 • BI automated dashboards
  Biedt inzicht, waardoor gebruikers betere keuzes maken
 • Data migratie
  Opschonen van data, datatransformatie en overzetten
 • Data warehouse management
  Beheren, bewaren en vertalen van data uit meerdere bronnen
 • PAQT dataplatform
  Ons eigen veelzijdige platform met 50+ basiskoppelingen

Ook op zoek naar inzicht door middel van data?

Starten met Business Intelligence binnen jouw organisatie begint met onze data & BI scan. We vertalen jouw ambities naar databehoeften, een bijbehorende business case en een duidelijk plan van aanpak. Bel onze data & BI expert Joren en plan direct een afspraak in.

Data & BI expert
Maurits
Maurits Dijkgraaf

Maurits heeft ervaring met

 • Dashboards
 • Data migratie
 • Data warehouse
 • Lean Six Sigma

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)