Software ontwikkeling

Maatwerk software ontwikkeling

Software en webapplicaties die precies doen wat jij wil. Door software op maat te laten ontwikkelen, sluit deze precies aan bij jouw bedrijfsprocessen en behoeften. Zo bied je gebruikers de optimale ervaring, voorkom je fouten en werk je efficiënter.

Maatwerk Software software ontwikkelaars bij PAQT

Maatwerk software laat bedrijven groeien

Digitale transformatie: ieder bedrijf weet dat het helpt om te groeien. Maar waar begin je? Bestaande applicaties bieden een oplossing, maar vaak gebruik je maar een deel van de dure pakketten. Om écht efficiënt te werken is het essentieel dat software perfect aansluit op je bedrijfsprocessen. Maatwerk software is de oplossing. Bijvoorbeeld in de vorm van maatwerk webapplicaties, mobiele apps of portals. Het geeft de kans om bestaande software met elkaar te verbinden, of zelfs compleet te vervangen. Zo bespaar je tijd, geld, en energie!

Maurits PAQT - profiel foto

Software op maat laten maken

Maatwerk software kan een compleet nieuwe webapplicatie zijn, of slim gebruikmaken van bestaande software die we aanpassen of koppelen. Wat voor maatwerk software je ook wil laten ontwikkelen: het start met je ambitie. Wat wil je bereiken? Vanuit die ambitie kijken we samen naar de beste oplossing. Meer weten over hoe wij dit als techpartner aanpakken? Maatwerk software consultant Maurits helpt je hierbij.

Neem contact op met Maurits

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf

Voorbeelden van maatwerk software projecten

Veel bedrijven gingen je voor. PAQT ontwikkelde al maatwerk software en webapplicaties voor talloze bedrijven, instellingen en overheden. Bekijk de succescases van organisaties die hun software op maat door PAQT lieten maken

Bekijk alle cases
Software consultants van PAQT denken mee

Een goede basis bij software ontwikkeling

Dankzij applicatieframework Laravel of Symfony krijgt maatwerk software altijd een gedegen basis. Dit framework kun je zien als een soort blokkendoos waarmee we in korte sprints in hoog tempo nieuwe webapplicaties of apps ontwikkelen, bijvoorbeeld door bestaande applicatiemodules te hergebruiken of aan te passen. Door intensief samen te werken aan jouw softwareapplicatie, leveren we al binnen drie weken een werkende oplossing.

Naadloze integratie met bestaande softwaresystemen

Met Laravel als solide startpunt hebben we de mogelijkheid tot het maken van API-koppelingen , de inzet van webhooks en meer. Zo is er naadloze integratie mogelijk met je bestaande (standaard) softwaresystemen, zoals interne ERP of CRM-software. Verder gebruiken we altijd de nieuwste front-end technieken, bijvoorbeeld een responsive design voor gebruik van je maatwerk software op mobiel of tablet, of een mobiele app , volledig geïntegreerd binnen het ecosysteem.

Ben jij klaar om te groeien en je ambities waar te maken? Vraag dan de brochure aan - Groeien met maatwerk software. Wij leggen uit wat je moet doen.

Download de brochure 'Groeien met maatwerk software'

Vul hier je e-mailadres in en ontvang direct de brochure: Groeien met maatwerk software.

Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.

Brochure - Groeien met maatwerk software

Maurits Dijkgraaf
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Hoe we werken: de route naar jouw maatwerk software

Dankzij onze Rise projectmethodiek werken we in heldere stappen naar het gewenste resultaat. We verdiepen ons, denken mee en bepalen samen de juiste route. Onderweg is er volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. De voortgang is volkomen transparant. Zo blijf je altijd ‘in control’.

Ontdek Rise
First part cookies PAQT software op maat

Het juiste ontwikkelteam

Binnen PAQT werken we met vaste ontwikkelteams. Ieder team bestaat uit ervaren  developers en specialisten met eigen expertises. Op basis van je vraag, adviseren wij welk team het beste past om jouw webapplicatie of software op maat te ontwikkelen. Uiteindelijk kies je zelf het team met wie je het avontuur aangaat.

Bekijk de teampagina's

Hoe we het maken

Voor wie is maatwerk software geschikt?

Iedere organisatie met ambitie is geschikt om software op maat te laten ontwikkelen. Het helpt om efficiënter te werken, fouten te voorkomen en slimmer te groeien. Daarom is maatwerk software bij uitstek geschikt voor:

  • Ondernemers met een nieuw innovatief idee
    Ondernemers die een software oplossing hebben bedacht voor een bekend probleem in de markt. De oplossing bestaat nog niet in standaard software en heeft potentie om als Software as a Service te worden aangeboden. De ondernemer weet precies wat de markt nodig heeft, maar zoekt een betrouwbare techpartner die de webapplicatie op maat kan maken en vervolgens samen verder wil ontwikkelen.
  • Ondernemers en managers die hun bedrijf efficiënter willen inrichten
    Wanneer je efficiënter gaat werken, stijgt de gemiddelde omzet per werknemer. Efficiënter werken betekent goede samenwerking, duidelijke communicatie en uiteindelijk meer aandacht voor de klant. Maatwerk software is uitermate geschikt voor bedrijven die processen, samenwerking en communicatie willen stroomlijnen. Met slimme koppelingen, integratie en overzichtelijke rapportages creëert de eigen software ruimte voor nieuwe kansen.
PAQT Software idee toetsen

Eerst jouw ideeën toetsen?

Twijfel je of software de oplossing is voor jouw probleem? Of heb je een fantastisch idee voor een webapplicatie, maar weet je niet zeker of het rendabel is? Met een expert opinion krijg je inzicht in de kansen en (on)mogelijkheden. Maatwerk software expert Maurits toetst graag vrijblijvend je idee. Zo weet je of je verder kan, of terug naar de tekentafel moet.

Plan nu een afspraak met Maurits in
Scale-up software workshop cta

Weten waar jouw kansen liggen?

In de workshop Digitale transformatie krijg jij inzicht in de kansen die maatwerk software biedt voor jouw onderneming. Geheel gratis en vrijblijvend.