Onderhouden van je software

Onderhoud en Beheer

Samenwerken. Daar houden we van bij PAQT. Het liefst voor de lange termijn. Het is dan ook niet voor niets dat we met veel van onze opdrachtgevers al jarenlang samen aan hun oplossing bouwen. Niet omdat ze aan ons vastzitten. Wel omdat het grote voordelen biedt dat het team dat de oplossing ontwikkelde, het ook beheert en betrokken blijft bij het onderhoudt, én verder uitbreid waar nodig.

PAQT - php developer Mannes

Als techpartner regelen we alles

Je oplossing veilig en up-to-date te houden, vraagt de nodige tijd en kennis. Als techpartner pakken we dit graag voor je op! Ook na het ontwikkeltraject blijven we graag actief betrokken. We kennen jouw oplossing en kunnen eventuele problemen hierdoor snel oplossen. We monitoren 24/7, houden de servers veilig en adviseren je wanneer we updates verwachten. Zo hoef jij nergens aan te denken.

DE HOOGSTE STANDAARD VOOR SOFTWARE

We houden het veilig en online

Softwareapplicaties moeten altijd beschikbaar zijn voor de juiste personen. PAQT biedt diverse services na oplevering, die zorgen dat jouw oplossing altijd veilig draait. Onze diensten zijn ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, zodat je zeker weet dat het goed zit.

De voordelen van een techpartner

PAQT heeft geen supportafdeling. Gek? Vinden wij niet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat support en onderhoud van jouw software het best gedaan kan worden door de mensen die het bedacht en gebouwd hebben. Wij kennen je oplossing als geen ander, waardoor support vele malen sneller gaat.

Bekijk de scrumteams
PAQT software Arlon

Wil je meer weten?

Heb je vragen m.b.t de veiligheid van je applicatie, of wil je meer weten over onderhoud en beheer bij PAQT? Neem gerust contact op met Arlon. Hij vertelt graag meer over de kwaliteitsstandaarden die wij hanteren bij PAQT.

Neem contact met mij op

Heb je vragen over onderhoud en beheer bij PAQT? Neem contact met mij op en dan beantwoord ik ze graag.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

Tot binnenkort!

Arlon
Arlon
CTA footer ambition - PAQT

Ook rustig slapen?

Verzeker je van veiligheid. We gaan direct voor je aan de slag.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf