Digitale transformatie desk

Jouw digitale transformatie begint bij ambitie

Digitalisering zorgt voor vooruitgang. Dat weet iedereen. Maar waar begin je die belangrijke transformatie? Standaardsoftware biedt voordelen, maar geen enkel pakket beslaat het volle spectrum van je bedrijfsprocessen. Pakketten combineren kan, bijvoorbeeld met onze standaard API-koppelingen, maar niemand vertelt je hóe, laat staan hoeveel dat kost! Met zoveel mogelijkheden is het vinden van oplossing niet eenvoudig. Daarom begint PAQT liever niet bij de oplossing. Digitale transformaties starten hier met jouw ambitie: de stip op de horizon, waar we samen naartoe werken.

Whitepaper aanvragen

Whitepaper aanvragen

Vul hier je e-mailadres in en ontvang binnen enkele ogenblikken het whitepaper Groeien met goede software.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Ons digitaliseringsaanbod voor bedrijven met ambitie

 • Voor wie kennis van IT-oplossingen mist

  Digitale transformatie begint met jouw ambities. Onze business strategen doorgronden je doelen en vinden samen de mogelijkheden om die waar te maken. De oplossing zelf is ondergeschikt aan het doel en kan bestaan uit volledige maatwerk software , of het slim selecteren en combineren van standaard pakketten, met een maatwerk laag eroverheen. Wat de oplossing ook is, het waarmaken van jouw ambities staat centraal. Bij het gezamenlijk opstellen van concrete doelen, het uitwerken van een business case, tot aan de complete implementatie. Het team van PAQT helpt je van begin tot eind.

 • Voor wie IT-kennis heeft, maar capaciteit mist

  Heb je al een duidelijke digitaliseringsstrategie, maar zoek je een partner om de strategie mee uit te voeren, dan is PAQT de partij die je zoekt. We hielpen al menig bedrijf succesvol te transformeren. Onze gespecialiseerde teams werken met jou samen in sprints met duidelijke doelen. Dankzij ons PAQT samenwerkingsplatform ben je hierbij altijd in control. Je ziet voortgang real-time, beheert zelf de budgetten en prioriteiten en werkt altijd vanuit één waarheid. Deze beproefde werkmethode zorgt voor efficiënte sprints, waarin we samenwerken aan het digitaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Vraag hier jouw brochure aan

Download nu jouw brochure

Vul hier je e-mailadres in en ontvang direct de brochure: Digitaal Transformeren.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Jezelf alvast inlezen over het voortraject?

Ontdek onze stappen naar het succesvol implementeren van software. Bereid je voor, door alvast na te denken over cruciale vragen die wij je zullen stellen. Om het jou makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste alvast op een rijtje gezet in de pdf 'Succesvol digitaal transformeren met Rise'.

Download pdf: Succesvol digitaal transformeren met Rise

Vul hier je e-mailadres in en ontvang binnen enkele ogenblikken de pdf 'Succesvol digitaal transformeren met Rise'. Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Succesvolle digitale transformatie

Benieuwd wat PAQT kan voor jou kan betekenen? Deze bedrijven werkten al samen met PAQT aan het digitaliseren van hun bedrijf. Lees waarom zij kozen om hun processen via digitalisering te optimaliseren én lees hoe we te werk gingen.
Bekijk digitale transformatie cases

Start vandaag met de digitale transformatie

 • De complete digitale transformatie mag complex zijn, tóch is starten heel eenvoudig. In onze beproefde werkwijze Rise  werken we op basis van vier pijlers naar het doel: een functionerende oplossing, op basis van een duidelijke visie. Bij de eerste pijler (understand) inventariseren we jouw ambities en de kansen binnen je organisatie en de markt. Die ambities krijgen vervolgens vorm binnen de pijler Solution Design, waarin we ook keuzes voor maatwerk, standaard, of een combinatie van verschillende typen software maken. De volgende stap is een concreet plan van aanpak, inclusief uitgewerkte business case.

  Hierna werken onze teams, bestaande uit specialisten op gebied van business strategie tot operationele IT implementatie, samen met jou aan een succesvolle implementatie. Ook hierna ondersteunen we je in het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van je oplossing. Als experts op het gebied van digitale transformatie, brengt PAQT jouw organisatie naar het volgende niveau.

 • 5 redenen om te digitaliseren met PAQT
  1. Ervaren Business Strategists. We hielpen al 100+ organisaties succesvol te digitaliseren.
  2. One stop-shop! We helpen je van IT-strategie tot implementatie en beheer van jouw systemen.
  3. Onze focus op IT, maakt ons jouw persoonlijke CTO, die je helpt om te groeien door middel van software.
  4. Gecertificeerde Black belts en Green belts in Lean Six Sigma. We maken daarbij de vertaling van business naar IT: dit noemen we Lean IT
  5. Samenwerken zoals het hoort! Door te ontwikkelen met (eind)gebruikers creëren we draagvlak en ruimte voor succes.

Certificering

Veelgestelde vragen over digitale transformatie

 • Wat is digitaliseren en wat is het verschil met digitale transformatie?

  Digitaliseren is het digitaal maken van analoge processen. Kortweg: papier eruit en scherm erin. Digitale transformatie gaat echter verder. Digitale transformatie gaat over het stroomlijnen en efficiënter maken van processen met Lean IT. Waar mogelijk kijk je vervolgens of deze processen geautomatiseerd kunnen worden met software. Digitaliseren is daarmee slechts een onderdeel van de digitale transformatie.

  Lees meer over digitaliseren en digitale transformatie
 • Hoe snel kan ik starten met mijn digitale transformatie?

  Starten is heel eenvoudig en kan al binnen één week. We starten namelijk met het vaststellen van jouw ambitie in een gezamenlijke strategieworkshop. We bepalen wat jouw doelen zijn en bekijken de essentiële processen in jouw organisatie. Op basis hiervan stippelen we een duidelijk pad uit. De volgende stappen zijn het daadwerkelijk uitwerken én uitvoeren van een plan. Dit hele proces van ambitie tot realisatie, noemen we Rise. Dit proces is gebaseerd op tientallen bewezen succesfactoren, die we in de afgelopen jaren hebben getest en ervaren.

  Lees meer over starten met digitale transformatie
 • Hoe voorkom ik weerstand binnen mijn organisatie?

  Draagvlak is een zeer belangrijk onderdeel van de digitale transformatie. De overgang in denken van iedereen in de organisatie is minstens zo belangrijk als het omzetten van gegevens naar eentjes en nulletjes. Om succesvol te transformeren, is het betrekken van alle stakeholders daarom essentieel. Binnen onze werkwijze Rise is het betrekken van medewerkers, klanten en leveranciers daarom een vast onderdeel, vanaf het moment van ideevorming tot de daadwerkelijke implementatie.

  Lees meer over het voorkomen van weerstand bij digitale transformatie
 • Hoe voorkom ik een wirwar aan systemen?

  Niemand zit te wachten op talloze systemen, inlogs en schermen. Juist daarom is het belangrijk om niet ‘zomaar’ te beginnen met digitaliseren. Wie digitaliseert zonder visie, zal eindigen met een wirwar aan loshangende systemen, die ieder hun eigen functie hebben, maar niet met elkaar communiceren. Als je niet oppast moet je zelfs jouw processen aanpassen aan de software, in plaats van andersom. Het grootste gevaar is dat je eindigt met een investering die niet rendeert.  Door vanuit een visie te ontwikkelen, richt je systemen zó in, dat ze doen wat je écht wilt.

  Lees meer over het voorkomen van een wirwar aan systemen
 • Kan ik mijn bestaande software blijven gebruiken?

  Het kán zeker, maar hangt vooral af van jouw doelen en de bijbehorende IT-strategie. Wanneer de software die je nu gebruikt binnen de vastgestelde visie past, kun je die gewoon blijven gebruiken. Wellicht vormt deze software zelfs de basis voor de complete digitale transformatie en bouwen we een maatwerk schil die het bestaande pakket optimaal aan laat sluiten op jouw maatwerk processen. Maar er zijn ook voorbeelden waar bestaande software níet binnen de ambities past. In dat geval is het beter om afscheid te nemen van het pakket.

  Lees meer over bestaande software blijven gebruiken

Kant-en-klare modules die helpen bij digitale transformatie

Bij PAQT werken we met hoogwaardige plug & play services, producten en technieken. Per digitaliseringstraject kijken we wat jij nodig hebt en maak je gebruik van de vele standaard integraties die ons PAQT platform rijk is. De modules vormen een solide basis, of een waardevolle aanvulling op jouw eigen oplossing.

 • 50+ standaard API-koppelingen
  Van pakketten als AFAS, Dynamics Nav, AX & 365, Exact Online of SAP S/3 en S/4 tot het integreren met PowerBI of Tableau: PAQT heeft 50+ standaard API-koppelingen beschikbaar.
 • Microsoft Office 365-Integratie
  Het gemakkelijk & automatisch verzenden van e-mails, agendaverzoeken en Teams-uitnodigen kan met onze Microsoft Graph API-module.
 • Autorisatie, inloggen & wachtwoord vergeten
  Het verstrekken van beveiligde toegang, bijvoorbeeld via Microsoft Authenticator en Google Authenticator kan gemakkelijk via de PAQT autorisatiemodule.
 • Verzenden van e-mails, SMS & WhatsApp
  Communicatie gaat over meer dan de juiste boodschap. Onze module levert berichten betrouwbaar en op maat en integreert met diverse communicatiediensten, waaronder Zivver.
 • IoT-sensoren
  Met het verslimmen van gebouwen & gebouwbeheer is sensordata essentieel om bijvoorbeeld de gemiddelde bezetting te meten. Deze module leest sensoren van diverse fabrikanten gestructureerd uit.
 • Eigen design system Graphite
  Een uitgebreide verzameling van herbruikbare UI-componenten en tools om digitale producten snel te kunnen bouwen. Graphite zorgt voor een prettige look en feel en een uniforme user experience van alle applicaties

Klaar om jouw bedrijf digitaal te transformeren?

Maak kennis met Maurits, onze specialist op gebied van digitaal transformeren. Samen maken we de vertaling van jouw ambities naar behoeften, een bijbehorende business case en een duidelijke IT-strategie. Plan vandaag nog een afspraak in, of bel Maurits voor meer informatie.

Specialist digitale transformatie
Maurits
Maurits Dijkgraaf

Maurits heeft ervaring met

 • Digitale transformatie
 • BUSINESS MODEL-ANALYSE
 • SOFTWARE ROADMAP
 • SaaS

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)