Werken bij PAQT

Wij zoeken jou

Wij willen High end software bouwen die het leven van miljoenen mensen beter maakt. En daar hebben we specialisten zoals jij hard voor nodig.

 • Corporate recruiter

  • 32 - 40 uur
  • Utrecht
 • Medior PHP Developer

  • 32 - 40 uur
  • Hybride
 • Full-stack Developer

  • 32 - 40 uur
  • Hybride
 • Senior PHP Developer

  • 32 - 40 uur
  • Hybride
Software development - PAQT

Wil je echt impact maken?

Wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

Werken bij PAQT betekent dat jij hieraan bijdraagt. Als onderdeel van je team werk je langdurig samen met opdrachtgevers om steeds weer nieuwe, slimmere en relevantere bedrijfskritische softwareoplossingen te ontwikkelen.

Onze teams werken met de beste technieken en systemen. Ze hebben veel vrijheid, daarmee ook verantwoordelijkheid en ze krijgen alle ruimte om te leren en te experimenteren.

Maak kennis met je nieuwe collega's

Next level samenwerken

Samenwerken hebben we bij PAQT opnieuw uitgevonden. Onze ontwikkelteams bestaan uit gedreven professionals met veel kennis en ervaring. Je code wordt bijvoorbeeld altijd nagekeken door twee andere developers. Daar leren we allemaal wat van!

Alle teams werken intensief samen met de opdrachtgever aan hetzelfde doel. Betrokken vanaf het eerste idee, tot aan het onderhoud en beheer. Dat maakt het werk interessanter, zinvoller en ook gewoon leuker. Het zorgt bovendien voor betere oplossingen in minder tijd. Wil je zien hoe we dat doen? Een afspraak voor een middagje meelopen is zo gemaakt.

 

Neem een digitaal kijkje in ons kantoor

Bekijk de video en ervaar de sfeer bij PAQT

Miniatuur video - werken bij PAQT
ImPAQT day bij PAQT

ImPAQT day!

De beste versie van jezelf zijn is een van onze kernwaarden en met imPAQT day willen we dat (blijvend) stimuleren.

ImPAQT day, één vaste dag in de maand waar iedereen zich geheel kan focussen op persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een online tutorial volgen, luisteren naar een van de gastsprekers of deelnemen aan kennissessies en workshops. Wat het ook is, groeien doen we samen!

PAQT academy

PAQT Career Academy

Bij PAQT geloven we dat er een plek voor iedereen is die genoeg ambitie heeft. De PAQT Career Academy geeft ruimte aan (nieuw) talent dat zich wil ontwikkelen tot top developer! Onder de vleugels van senior specialisten leren junior developers alle ins en outs van werken bij PAQT.

Ben jij een junior developer met een bak aan ambitie? Neem contact met Head of Technology Peter Paul!

Rise Model

Transparante werkwijze

Uiteraard werken we agile, maar wel volgens een vaste werkwijze: Rise. We beginnen met het begrijpen van het probleem en werken via product design en plan van aanpak naar een succesvolle implementatie. Deze stappen zorgen ervoor dat we de échte uitdagingen van onze opdrachtgevers aanpakken.

Om ons hele proces te stroomlijnen, werken we via ons eigen PAQT samenwerkingsplatform. Eén overzichtelijke plek, met één waarheid voor iedereen. Volledig transparant voor team en opdrachtgever. Practice what you preach!

Peter Paul CTO - PAQT
Als Head of Technology ben ik verantwoordelijk voor de techniek binnen PAQT. Ik vind het erg belangrijk dat we steeds nieuwe kennis opdoen en dat we die met elkaar delen. We proberen onze technology stack compact en zeer vooruitstrevend te houden, zo houden we het werk écht leuk en uitdagend.
Peter Paul Head of Technology & Security Officer

Hier mag je op rekenen

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid

  Jij werkt bij PAQT aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf. Daar komt geen baas aan te pas.

 • Je gewaardeerd voelen

  Jij doet ertoe bij PAQT. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

 • De beste versie van jezelf zijn

  Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een duidelijk carrièrepad en natuurlijk hoort daar een passende beloning bij.

 • Een prettige, veilige omgeving

  Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. We gaan open en respectvol met elkaar om. Voor vingerwijzen en zondebokken is er geen plaats.

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 42 199 404

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Jitske van de Kuilen
Toestemming(Vereist)