Werken bij PAQT

Wij zoeken jou

Wij willen High end software bouwen die het leven van miljoenen mensen beter maakt. En daar hebben we specialisten zoals jij hard voor nodig.

PAQT, where code meets creativity.

Welkom bij PAQT, waar code meer is dan alleen syntax. PAQT is niet zomaar een softwarebedrijf, het is een plek waar jouw code echt verschil maakt. Waar je het werk van anderen makkelijker, zelfs beter maakt. Waar je problemen oplost, en ook meteen drie stappen vooruitdenkt.

Bij PAQT is gestructureerd werken de basis voor innovatie. En die structuur, daar gaan we ver in. Als de basis goed is, zijn problemen snel opgelost. En dan wordt het pas echt leuk. Dan gaat het verder dan programmeren. Bij PAQT krijg je alle ruimte om creatief te zijn en te experimenteren. We winnen niet voor niets prijzen met onze software.

Samenwerking is bij PAQT niet zomaar een woord, het is de backbone van de kwaliteit die we leveren. Door samen te werken en ideeën te delen, met elkaar en met de klant, bereiken we het beste eindresultaat waar we allemaal trots op kunnen zijn. Jij maakt deel uit van ons zelforganiserende team en jouw bijdrage is essentieel voor het succes dat we samen behalen.

Bij PAQT moedigen we je aan om voortdurend relevant te blijven. Jouw drive om je te ontwikkelen en continu te verbeteren, houdt de software op de hoogste kwaliteit. En dus stellen we alles in het werk voor jouw ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelplan tot de befaamde ImPAQT days. Als jij blijft groeien, blijft PAQT dat ook.

Software development - PAQT

Wil je echt impact maken?

Wij geloven dat alleen de allerbeste software het leven van miljoenen mensen dagelijks beter maakt.

Werken bij PAQT betekent dat jij hieraan bijdraagt. Als onderdeel van je team werk je langdurig samen met opdrachtgevers om steeds weer nieuwe, slimmere en relevantere bedrijfskritische softwareoplossingen te ontwikkelen.

Onze teams werken met de beste technieken en systemen. Ze hebben veel vrijheid, daarmee ook verantwoordelijkheid en ze krijgen alle ruimte om te leren en te experimenteren.

Maak kennis met je nieuwe collega's

Next level samenwerken

Samenwerken hebben we bij PAQT opnieuw uitgevonden. Onze ontwikkelteams bestaan uit gedreven professionals met veel kennis en ervaring. Je code wordt bijvoorbeeld altijd nagekeken door twee andere developers. Daar leren we allemaal wat van!

Alle teams werken intensief samen met de opdrachtgever aan hetzelfde doel. Betrokken vanaf het eerste idee, tot aan het onderhoud en beheer. Dat maakt het werk interessanter, zinvoller en ook gewoon leuker. Het zorgt bovendien voor betere oplossingen in minder tijd. Wil je zien hoe we dat doen? Een afspraak voor een middagje meelopen is zo gemaakt.

 

Neem een digitaal kijkje in ons kantoor

Bekijk de video en ervaar de sfeer bij PAQT

Thumbnail video PAQT nieuw kantoor
ImPAQT day bij PAQT

ImPAQT day!

De beste versie van jezelf zijn is een van onze kernwaarden en met imPAQT day willen we dat (blijvend) stimuleren.

ImPAQT day, één vaste dag in de maand waar iedereen zich geheel kan focussen op persoonlijke ontwikkeling. Je kunt een online tutorial volgen, luisteren naar een van de gastsprekers of deelnemen aan kennissessies en workshops. Wat het ook is, groeien doen we samen!

PAQT academy

PAQT Career Academy

Bij PAQT geloven we dat er een plek voor iedereen is die genoeg ambitie heeft. De PAQT Career Academy geeft ruimte aan (nieuw) talent dat zich wil ontwikkelen tot top developer! Onder de vleugels van senior specialisten leren junior developers alle ins en outs van werken bij PAQT.

Ben jij een junior developer met een bak aan ambitie? Neem contact met ons op!

Rise Model

Transparante werkwijze

Uiteraard werken we agile, maar wel volgens een vaste werkwijze: Rise. We beginnen met het begrijpen van het probleem en werken via product design en plan van aanpak naar een succesvolle implementatie. Deze stappen zorgen ervoor dat we de échte uitdagingen van onze opdrachtgevers aanpakken.

Om ons hele proces te stroomlijnen, werken we via ons eigen PAQT samenwerkingsplatform. Eén overzichtelijke plek, met één waarheid voor iedereen. Volledig transparant voor team en opdrachtgever. Practice what you preach!

Samen op de ski’s naar beneden of aan de klimwand omhoog

Gezellig door PAQT georganiseerd, of spontaan via Slack kanalen als #boulderen of #footy

Sleep
 • Boulderen - PAQT
 • Virtual Reality - PAQT
 • Skiën - PAQT
 • Footy - PAQT
Arlon
Ik ben hier gaan werken om nog meer te leren over het werken binnen professionele development bedrijven en om te leren hoe een code voor grote projecten goed en gestructureerd wordt opgezet. Daarnaast word ik hier gewaardeerd voor wie ik daadwerkelijk ben.
Arlon Manager Engineering
Jos
Ik ben hier gaan werken, omdat PAQT duurzaamheid van de code boven snelheid stelt en een hoge mate van DoD heeft. Daarnaast zijn er binnen PAQT vele groei mogelijkheden die worden bevorderd om te nemen.
Jos Lead Developer
Tom
Een van de redenen waarom ik werk bij PAQT is de impact die we maken met onze projecten. Zo ook in de zorg voor opdrachtgever Verne Health. Een app waardoor mensen met klachten, eenvoudiger kunnen communiceren met hun fysiotherapeut. De opdrachtgever is daarnaast vaak op kantoor dus je staat voortdurend nauw in contact.
Tom Senior Front-end Developer

Hier mag je op rekenen

 • Ruimte voor creativiteit en experimenten

  Jij werkt bij PAQT aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf. Daar komt geen baas aan te pas.

 • Je gewaardeerd voelen

  Jij doet ertoe bij PAQT. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

 • De beste versie van jezelf zijn

  Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een carrièrepad dat bij jou past aan de hand van jouw ambition board.

 • Een prettige, veilige omgeving

  Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. En die gezelligheid is altijd vrijblijvend. We gaan open en respectvol met elkaar om. Voor vingerwijzen en zondebokken is er geen plaats.

Voor wie wij werken

PAQT ontwikkelt software voor organisaties die het zelf gebruiken, óf de oplossing verkopen aan hun klanten. Wij geloven dat goede software het verschil maakt. Hoe? Dat verschilt per case. We geven je graag wat voorbeelden. Bekijk hoe maatwerk software het leven van miljoenen mensen beter maakt.

Bekijk hier al onze cases
PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin
Toestemming(Vereist)