Software ontwikkeling

Mobiele Apps

Een mobiele app als onderdeel van jouw software oplossing is een waardevolle toevoeging voor gebruikers. Bij PAQT kijken we daarom bij ieder ontwikkeltraject of een mobiele app past binnen jouw totaaloplossing.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT Mobiele app op maat

Het nut van een mobiele app

Mobiele applicaties maken het makkelijk om je software overal en altijd te gebruiken. Voor veel pakketten is zo’n app daarom onmisbaar. Bijvoorbeeld als onderdeel van een SaaS oplossing, of als maatwerk software component.

Collega’s die veel op de weg zijn, kunnen apps gebruiken om op locatie data in te voeren. Dat voorkomt niet alleen fouten, maar de informatie is bovendien gelijk voor iedereen toegankelijk. Het is slechts één voorbeeld van het nut van een mobiele app. Bij PAQT helpen we je graag te onderzoeken wat de meerwaarde is voor jouw oplossing.

Maurits - PAQT

Mobiele app ontwikkelen

Een mobiele app ontwikkelen staat bij PAQT nooit op zichzelf. Het is onderdeel van een groter geheel, om jouw doelen te behalen.

Of een mobiele app bouwen ook voor jouw ambities een toegevoegde waarde biedt, onderzoeken we in een uitgebreid voortraject waarin we stapsgewijs naar jouw eindproduct werken. We kijken niet alleen of een app binnen jouw wensen past, maar onderzoeken ook of de doelgroep zit te wachten op een mobiele applicatie én kijken hoe concurrenten omgaan met mobiele wensen. Zo creëren we een gedegen onderbouwing hoe jouw app het verschil gaat maken in de markt.

Neem contact op met Maurits

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf

Hoe we het maken

Webapplicatie of mobiele app?

Er bestaan verschillende soorten mobiele apps. Een native app kent een versie voor ieder specifiek platform (iOS, Android). Dat heeft gevolgen voor zowel de ontwikkeling als onderhoud en uitbreidingen. Een native app is online en offline beschikbaar, maar moet wel altijd eerst gedownload worden en goedgekeurd zijn door een app-store.

Een webapplicatie is een toepassing die via de browser gebruikt wordt. Welk type smartphone je hebt, maakt niet uit. Dat scheelt dus in tijd en kosten van ontwikkeling, onderhoud en uitbreidingen. Bovendien is downloaden niet nodig en ben je niet afhankelijk van wanneer updates via een app-store uitgerold worden. Een beperking van een webapplicatie is dat niet altijd alle functionaliteiten van een smartphone volledig benut kunnen worden, hoewel deze beperkingen inmiddels verwaarloosbaar zijn.

PAQT ontwikkelt hybride of crossplatform apps met het React Native framework . Deze apps combineren het beste van twee werelden. Ze zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar, zoals een ‘echte’ native app en benutten de volledige functionaliteit van een smartphone, maar ze worden ontwikkeld met één en dezelfde codetaal voor ieder platform. En dat betekent sneller ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden.

PAQT maatwerk mobiele app

Een mobiele applicatie als onderdeel van een plan

PAQT is in de basis een softwarebedrijf. Maar meer dat dan, helpen we organisaties met onze technische én bedrijfskundige bril om hun organisatie met behulp van software naar een volgend niveau te tillen. Hiervoor ontwikkelden we onze unieke werkmethode Rise, waarin we in vier stappen naar het gewenste resultaat werken. We starten niet bij jou mobiele app, maar bij het begrijpen van jouw ambitie. Zodat we de beste oplossing voor jouw vraag kunnen bedenken.

Ontdek Rise
Ian - PAQT software
React Native stelt me in staat om met een voor mij bekende programmeertaal professionele apps te ontwikkelen. Dat voelt als een superkracht! Het React ecosysteem biedt heel veel tools en neemt echt veel werk uit handen.
Ian Back-end developer
Team software developers - maatwerk

Het juiste ontwikkelteam

Binnen PAQT werken we met vaste ontwikkelteams. Ieder team bestaat uit ervaren developers en specialisten met eigen expertises. Op basis van je vraag, adviseren wij welk team het beste past om jouw applicatie te ontwikkelen. Uiteindelijk kies je zelf het team met wie je het avontuur aangaat.

PAQT - mobiele app

Jouw mobiele app binnen no-time ontwikkelen

Ondanks (of misschien zelfs dankzij) ons uitgebreide voortraject, is een mobiele applicatie snel te realiseren. Door vooraf jouw ambities goed te doorgronden, werken we namelijk met een duidelijk plan en een helder doel voor ogen. Het resultaat is focus, wat voor een snelle ontwikkeling van jouw mobiele applicatie zorgt.

Je software overal en altijd gebruiken?
Maak direct een afspraak, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

Voor wie ontwikkelen wij mobiele applicaties?

Mobiele apps ontwikkelen is in de basis een losse dienst. Bij PAQT is het echter altijd onderdeel van een bredere vraag. Bijvoorbeeld een vraag naar maatwerk software, of innoverende Software as a Service. Daarom is deze dienst bij uitstek geschikt voor:

Organisaties die (verder) willen digitaliseren

We bevinden ons volop in de digitale transformatie. Organisaties zoeken continu naar een manier om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren om efficiënter te kunnen werken. Het integreren van mobiele apps in deze bedrijfsprocessen, maakt het werk van medewerkers sneller, makkelijker en efficiënter. ‘Mobile first’ geldt al lang niet meer enkel voor websites. Ook software verplaatst zich steeds meer naar mobiel.

Olivier en Wouter achter laptop
Mike, Jos, Tom

Organisaties die gebruikers gemak willen bieden

Gemak in de zak. De smartphone biedt het. Is jouw software (ook) beschikbaar in een mobiele app? Dan maak je het eenvoudig beschikbaar voor gebruikers. Ideaal voor bijvoorbeeld SaaS-ondernemers die hun diensten aan een brede doelgroep willen aanbieden. Maar ook overheidsorganisaties kunnen door het toevoegen van een mobiele app hun dienstverlening naar burgers aanzienlijk verbeteren.

Veelgestelde vragen over mobiele apps ontwikkeling

 • Wat voor soort mobiele apps ontwikkelt PAQT?

  PAQT creëert hybride en cross-platform apps met behulp van het React Native framework. Deze apps bieden een harmonieuze samensmelting van voordelen. Ze leveren gebruiksgemak en betrouwbaarheid op het niveau van ‘echte’ native apps, waarbij ze tevens profiteren van de volledige mogelijkheden van smartphones. Dit alles wordt gerealiseerd met één uniforme programmeertaal die voor elk platform geldt. Dit leidt tot versnelde ontwikkeling, vereenvoudigd onderhoud en moeiteloze uitbreidingsmogelijkheden.
  Onze mobiele app projecten staan ook op de pagina Cases.

 • Kunnen jullie helpen met het ontwerpen van de gebruikersinterface (UI) en gebruikerservaring (UX) voor onze app?

  Ja, we hebben ervaren specialisten die zowel de UI als UX van jouw app kunnen ontwikkelen en verbeteren. Lees meer over onze werkwijze op de pagina Product design.

 • Wat kost het om een app te ontwikkelen?

  De investering is afhankelijk van factoren zoals functionaliteit, ontwerp, platformen, complexiteit en de gewenste functies. We bieden een offerte op maat op basis van jouw specifieke behoeften.

 • Hoe lang duurt het om een mobiele app te maken?

  De ontwikkeltijd varieert afhankelijk van de complexiteit van de app en de functies. Dankzij ons uitgebreide voorbereidingsproces kunnen we echter snel vooruitgang boeken bij de realisatie van de app. Door een grondig begrip van je doelen en ambities voorafgaand aan het ontwikkelingsproces, werken we met een helder plan en een duidelijk doel voor ogen. Dit leidt tot een gerichte aanpak, waardoor de ontwikkeling van jouw mobiele applicatie efficiënt verloopt.

Advies nodig? We helpen je graag.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek