Services

Mobiele Apps

Mobiele apps op maat voor smartphones, tablets en andere devices

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT Mobiele app op maat

Altijd en overal onder handbereik

Zijn klanten, medewerkers en andere gebruikers van je software of diensten veel onderweg? Kies dan voor het gemak van een mobiele app op maat. Apps werken razendsnel en zijn vaak te koppelen met andere apps zodat een geïntegreerde oplossing met veel gebruiksgemak  ontstaat. Met een app op de smartphone van een klant beschik je bovendien over krachtige marketingtool.

Webapplicatie of mobiele app?

Er bestaan verschillende soorten mobiele apps. Een native app kent versies voor ieder specifiek platform (iOS, Android). Dat heeft gevolgen voor zowel de ontwikkeling als onderhoud en uitbreidingen. Een native app online en offline beschikbaar maar moet wel altijd eerst gedownload worden en goedgekeurd zijn door een app-store.

Een webapplicatie is een toepassing die via de browser gebruikt wordt. Welk type smartphone je hebt, maakt niet uit. Dat scheelt dus in tijd en kosten van ontwikkeling, onderhoud en uitbreidingen. Bovendien is downloaden niet nodig en ben je niet afhankelijk van wanneer updates via een app-store uitgerold worden. Een beperking van een webapplicatie is dat niet altijd alle functionaliteiten van een smartphone volledig benut kunnen worden, hoewel deze beperkingen inmiddels verwaarloosbaar zijn.

PAQT maatwerk mobiele app

Crossplatform apps

PAQT ontwikkelt hybride of crossplatform apps met het React Native framework. Deze apps combineren het beste van twee werelden. Ze voelen aan als een native app, zijn even strak en gebruikersvriendelijk vormgegeven en net zo goed en betrouwbaar als een ‘echte’ native app. Ze kunnen gegevens opslaan en benutten de volledige functionaliteit van een smartphone.
PAQT maawerk app
PAQT altijd onder handbereik app

Sneller

Het grote verschil met native apps voor iOS of Android, is dat deze crossplatform apps worden ontwikkeld met één en dezelfde codetaal en codebase voor ieder platform. En dat betekent: sneller ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden.

React Native stelt me in staat om met een voor mij bekende programmeertaal professionele apps te ontwikkelen. Dat voelt als een superkracht! Het React ecosysteem biedt heel veel tools en neemt echt veel werk uit handen.
Ian Back-end developer

Welk soort app past bij je ambitie?

Als IT-specialisten en als ondernemers met een technisch bedrijfskundige achtergrond, hebben we alle expertise in huis om een succesvolle app voor je te realiseren. Vanaf advies over de juiste soort app tot en met development, UX-design, positionering en (uiteraard) onderhoud.

De beste oplossing in de kortste tijd

Dankzij onze RISE projectmethodiek werken we in heldere stappen toe naar het gewenste resultaat. Er is volop ruimte voor voortschrijdend inzicht. De voortgang is volkomen transparant. En je blijft altijd ‘in control’

Daarom PAQT voor mobiele apps

  • Technisch bedrijfskundig perspectief: denken vanuit jouw organisatie
  • Minimum Viable Product: zo snel mogelijk van start
  • Nieuwste technieken voor een betrouwbare en veilige mobiele app
  • Toekomstbestendig: makkelijk te onderhouden en uit te breiden
  • Ervaring met publiceren in app-stores
  • Ervaring met medische apps en beveiligde gegevensverwerking
  • ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Advies nodig? We helpen je graag.

Vertel ons je ambitie en start vandaag nog!

Start today

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf