Ontwikkelen

Software ontwikkeling

PAQT ontwikkelt hoogwaardige softwareoplossingen. We doen dat door langdurig en intensief met onze opdrachtgevers samen te werken. Jouw inhoudelijke kennis, gecombineerd met onze technische en bedrijfskundige expertise, maakt dat wij de allerbeste software in de markt ontwikkelen.

Consultant - PAQT Software

Software laten maken

Software ontwikkeling bij PAQT gebeurt altijd vanuit een bedrijfskundig perspectief. We starten met het bepalen van strategie en ontwerp. We kijken hierbij naar je ambities en doorgronden je business case, voor we je software ontwikkelen. Wanneer we namelijk je onderliggende doelen kennen, kunnen we softwareoplossingen bouwen die precies aansluiten bij je behoefte en écht impact maken.

Naar welke softwareoplossing ben je op zoek?

PAQT bouwt softwareoplossingen op maat. Soms compleet nieuwe oplossingen die we vanaf de basis opzetten, en soms een unieke schil om je huidige softwarepakket beter te laten aansluiten op jouw specifieke bedrijfsproces. Uiteindelijk is het allemaal terug te brengen naar onderstaande categorieën. Welke oplossing voor jou ideaal is, bepalen we samen tijdens het uitdenken.

Software ontwikkeld door PAQT

Veel bedrijven gingen je voor. PAQT ontwikkelde al maatwerk software en webapplicaties voor talloze bedrijven, instellingen en overheden. Bekijk de succescases van organisaties die software door PAQT hebben laten ontwikkelen.

Bekijk meer cases
Brochure groeien met maatwerk software

Succesvol software ontwikkelen hoeft niet moeilijk te zijn

Software maakt het leven makkelijker. Maar kan software implementeren zélf misschien ook makkelijker? Dat kan zeker! Dankzij een nieuwe manier van werken met de veelbelovende naam Rise. Het geheim? Op 34 cruciale punten continu uitzoomen naar de business.
Hoe maak je software ontwikkelen makkelijk? In de brochure vertellen we je er meer over.

Brochure aanvragen

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de brochure Succesvol software ontwikkelen hoeft niet moeilijk te zijn.

Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.

Robert Horsmans
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon

Vaste werkwijze met bewezen succes

Sofwareontwikkeling bij PAQT gaat altijd volgens onze bewezen succesvolle werkwijze: Rise. In duidelijke stappen werken we gestructureerd van het doorgronden van je doelen, naar een werkende oplossing. Zo bouwen we gestructureerd aan softwareoplossingen die bijdragen aan het behalen van jouw doelen!

Meer over onze werkwijze

ONZE STANDAARDEN

PAQT software - Marko en Jitske

Ontdek de impact van software

Ben je benieuwd wat maatwerk software voor jouw specifieke situatie kan opleveren? Kom erachter in de Digitale transformatie workshop waar je met twee softwarespecialisten gaat kijken naar je businesscase. Zo krijg je inzicht in de investering en het rendement van een IT-traject en weet je waar voor jou de kansen liggen.

Lees meer over de gratis workshop

Veelgestelde vragen over softwareontwikkeling

 • Waarom zou mijn bedrijf software ontwikkeling nodig hebben?

  Software ontwikkeling stelt organisaties in staat aangepaste oplossingen te creëren om hun specifieke behoeften te vervullen. Het kan de efficiëntie verbeteren, kosten besparen en nieuwe zakelijke kansen creëren.

 • Welke programmeertalen en technologieën gebruiken jullie?

  Dankzij het gebruik van het Laravel- of Symfony-applicatieframework wordt maatwerk software altijd op een solide fundering gebouwd. Dit framework fungeert als een veelzijdige gereedschapskist waarmee we snel nieuwe webapplicaties of mobiele apps kunnen ontwikkelen, door bijvoorbeeld bestaande applicatiemodules te hergebruiken of aan te passen, en dat allemaal in hoog tempo in korte sprints.

 • Bieden jullie onderhoud en ondersteuning na de oplevering van een project?

  Om je oplossing veilig en up-to-date te houden, vraagt dit de nodige tijd en kennis. Als jouw techpartner nemen we deze verantwoordelijkheid graag op ons! Zelfs na het ontwikkelingsproces blijven we nauw betrokken. We hebben diepgaande kennis van jouw oplossing, wat ons in staat stelt om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.We monitoren 24/7, houden de servers veilig en adviseren je wanneer updates nodig zijn. Zo hoef jij nergens aan te denken.

 • Hoe verloopt het communicatieproces met het ontwikkelingsteam?

  Met het PAQT Platform introduceren we een compleet nieuwe manier van software implementatie. Hier vind je alle communicatie, activiteiten, producten en services op één plek. Door het platform blijft jouw wens altijd centraal staan, en doorlopen we continu de vier stappen van onze werkmethode Rise.

 • Hoe zit het met beveiliging van software?

  We zijn zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, maar zijn ook in het bezit van een ISAE 3402 Type 1 verklaring. Daarnaast werken we samen met toonaangevende ondernemingen, organisaties en netwerken die -net als wij- streven naar verdergaande professionalisering en innovatieve kwaliteit binnen de digitale industrie.

PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf