Over ons

Softwarebouwers die impact maken

Ontwikkelen vanuit een visie

PAQT bedenkt, bouwt en onderhoudt software vanuit een bedrijfskundige visie. Wij ontwikkelen, zodat organisaties kunnen ontwikkelen. Want goede software maakt het leven beter. Daar zetten wij ons voor in, iedere dag opnieuw.

PAQT Robert Horsmans

Onze visie

Bedrijfsdoelstellingen zijn leidend voor iedere softwareoplossing. Met dat uitgangspunt ontwikkelen we met meer dan 60 ontwikkelaars, designers en consultants, de allerbeste software. In vaste teams werken we samen met onze opdrachtgevers aan het behalen van gezamenlijke doelen. Door businessdoelstellingen centraal te stellen, voelen onze mensen het strategisch belang van iedere oplossing en creëren we commitment waar je u tegen zegt.

Rise Model

Onze werkwijze

We werken gestructureerd, volgens onze bewezen werkwijze Rise. Die werkwijze is gebaseerd op 34 unieke succesfactoren en vormt de basis voor ons eigen unieke samenwerkingsplatform. Hierin hebben wij al onze processen optimaal gestroomlijnd en vind iedereen een waarheid, op één overzichtelijke plek.

We helpen je in iedere fase

Bij PAQT streven we naar langdurige samenwerkingen. We starten bij je ambities, denken mee in je IT-strategie en ontwikkelen gezamenlijk duurzame oplossingen. Hierdoor kennen we jouw ambities en oplossing door en door. Daarom blijven we graag aan je zijde. Als vaste techpartner bouwen, onderhouden en beheren we je oplossing en ontwikkelen we desgewenst door.

 

Topteams vol ervaren professionals

Onze teams zijn multidisciplinair. Ze bestaan uit ervaren developers, UX-designers en business consultants. Onze teams stoppen overigens niet na de implementatie. Want hoewel je nooit aan ons vastzit, blijven we ook na oplevering graag je vaste techpartner.

Twee devs overleggen

Onze mensen

Een onderneming is zo goed als de mensen die er werken. We doen er dan ook alles aan om onze specialisten in staat te stellen het beste uit zichzelf (en elkaar) halen. Met uitdagende, relevante projecten en de modernste middelen en technieken. Dit zijn de vier beloftes aan onze specialisten.

 • Vrijheid en verantwoordelijkheid
 • De beste versie van jezelf zijn
 • Je gewaardeerd voelen
 • Een prettige, veilige omgeving
Maak kennis met het team
PAQT over ons

Onze zekerheden voor jou

De bedrijven en organisaties waar we mee samenwerken komen uit heel verschillende branches met allemaal hun eigen omstandigheden, uitdagingen en kansen. Maar wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat ze ons hun bedrijfskritische softwareoplossingen toevertrouwen. We halen dan ook alles uit de kast om dat vertrouwen waard te zijn. Dit zijn de vijf zekerheden voor onze opdrachtgevers.

 • We begrijpen je
 • Je innovatie is snel operationeel
 • Jij bent altijd ‘in control’
 • Je bent klaar voor de toekomst
 • Je eigen team gaat voor jou door het vuur!
PAQT brandvideo over ons

Ook werken bij PAQT? We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en enthousiaste collega's.

Bekijk nu onze vacatures

Wij willen het verschil maken

We maken high end software die het leven van miljoenen mensen beter maakt. Daarnaast maken we ons sterk voor verdere professionalisering van de branche onder andere binnen Dutch Digital Agencies en de Dutch Laravel Foundation.

PAQT - php developer Mannes
PAQT wie zijn wij

We zijn een snelgroeiende, commerciële onderneming, maar we willen ook nadrukkelijk sociale impact hebben en investeren in een betere wereld. Vanuit ons vak weten we namelijk maar al te goed: de beste resultaten bereik je samen.

Hoe we dat doen

 • Expertise delen

We begeleiden hbo-studenten bij het maken van een webapplicatie, verzorgen colleges Procesmodelleren en we begeleiden een ontwikkelteam van studenten in de rol van opdrachtgever.

 • Inclusiviteit

We begeleiden studenten van het REA-college, een opleiding voor jongeren die niet terecht kunnen in het reguliere beroepsonderwijs.

 • Diversiteit

We hechten aan een team met verschillende achtergronden, geaardheden, persoonlijkheden en culturen. Dat levert alleen maar meer originele invalshoeken en oplossingen voor complexe problemen op.

Onze kernwaarden

 • Open

  Ons kantoor oogt niet alleen in fysieke zin heel open, het is ook symbolisch voor de manier waarop we met elkaar omgaan. Openheid, weten wat er speelt en waarom, is bij ons een voorwaarde voor betrokkenheid en goede samenwerking.

 • Respectvol

  Je kunt ons gerust een bonte verzameling individuen noemen. Gelukkig maar, want juist die diversiteit zorgt voor verfrissende ideeën. Iedereen is anders, iedereen is waardevol. We behandelen elkaar met respect.

 • Betrokken

  Onze medewerkers voelen zich betrokken bij de opdrachtgever, bij de software die we implementeren en ook bij PAQT zelf. Dat is fijn voor ons. En fijn voor de opdrachtgever die onderdeel is van het ontwikkelteam.

 • Leergierig

  Al onze developers, van junior tot senior, zijn helemaal gek van hun vak en willen niets liever dan zich blijven ontwikkelen. We verwachten eerlijk gezegd ook niet anders en bieden daarvoor volop de ruimte en de middelen.

 • Samen!

  Onze opdrachtgevers zijn mensen die echt hun nek uitsteken om het anders en beter te doen. Er samen een succes van maken is wat ons inspireert. Daarom halen we telkens weer het beste uit ons zelf en blijven we verbeteren.

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin
Toestemming(Vereist)