PAQT platform

Onze werkwijze geïntegreerd in een uniek platform

Met het PAQT.com platform introduceren we een compleet nieuwe manier van software implementeren. Alle communicatie, alle activiteiten, alle producten en alle services vind je hier terug. Door het platform blijft jou wens altijd centraal staan en doorlopen we de vier stappen van onze werkmethode Rise steeds weer opnieuw.

Samen succesvol

Het door onszelf ontwikkelde platform reflecteert onze visie op hoe je samen succesvol software moet implementeren. Het idee van één waarheid voor iedereen staat daarbij centraal. De opdrachtgever en zijn projectteam moet inzicht hebben in en feeling houden met het ontwikkelproces. En anderzijds kunnen de developers hun werk alleen goed doen als ze begrijpen wat de context en het doel van de software is.

Iedereen heeft via PAQT realtime toegang tot dezelfde informatie. Informatie die bovendien, ook zonder technische kennis, overzichtelijk en volkomen begrijpelijk moet zijn. Tot slot vindt alle communicatie tussen de verschillende partijen plaats via het platform, Misverstanden en gemiste of zoekgeraakte e-mails zijn daarmee uitgesloten.

Jouw ambitie staat altijd centraal

Alle betrokkenen zijn continu en realtime op de hoogte van de voortgang van een project, de business case en de visie en ambitie achter je applicatie. Met het platform is er één waarheid voor alle betrokkenen. Bij iedere stap in onze werkwijze kijken we steeds terug naar je ambitie. Zodat we elkaar blijven begrijpen.

Valuestreams & Designs

Een visuele weergave voegt ontzettend veel toe, Alle Valuestreams (procesdiagrammen) en Designs (prototypes) zijn te zien en te bewerken binnen het platform. Handig voor opdrachtgevers en handig voor het scrum team.

Requirements
Budget rapportage

Altijd realtime inzicht

Alle voortgang is realtime terug te zien in verschillende rapportages en een heldere releaseplanning. Dit zorgt voor overzicht en inzicht. Hierdoor blijft de regie waar die hoort: bij jou als opdrachtgever.

  • Realtime
  • Transparant
  • Begrijpelijk

Heldere releaseplanning

De Releaseplanning heeft een overzichtelijke grafische timeline zodat je in een oogopslag ziet wanneer welke releases met welke functies live gaan. In de release notes lees je bovendien wat er (nog) komen gaat.

Planning
Communiceren op het PAQT platform

Alle communicatie centraal

Geen gedoe met informatie via mail, Excel of telefonisch overleg. Met het platform gebeurd alles centraal en dat zorgt voor transparantie. Je staat in direct contact met je eigen team en het platform is gekoppeld met meerdere systemen waaronder je eigen agenda. Zo blijven alle communicatie en alle afspraken binnen het platform.

 

Events gekoppeld aan je agenda

De module Events is volledig geïntegreerd met Microsoft Teams en Microsoft Calendar. Team, opdrachtgever en eventuele andere contactpersonen, worden automatisch uitgenodigd voor afspraken, sessies en demo’s.

Events

In control met PAQT

Voor het implementeren van bedrijfskritische software is goede samenwerking cruciaal. Toch is er, zeker bij grote en zeer complexe projecten, altijd een risico dat de opdrachtgever en de specialisten van het ontwikkelteam elkaar enigszins uit het oog verliezen. Het nieuwe, door ons zelf ontwikkelde samenwerkingsplatform PAQT.com brengt de business en de techniek weer met elkaar in lijn.

PAQT is gebouwd op het principe van transparantie. Iedereen moet altijd over dezelfde informatie beschikken.
Robert Horsmans Business strategist & director
PAQT ambitie
Wat is je ambitie?

Even proberen?

Vul je ambitie in en er wordt vrijblijvend een nieuw project gestart in je eigen PAQT omgeving. See you on the other side!

Vul nu je ambitie in
PAQT Start today

Groeien?

Met een techpartner kom je verder

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf