Software ontwikkeling

Maatwerk portals

Eén plek voor alle informatie. Een maatwerk portal of webportaal biedt een overzichtelijke en veilige online omgeving waar klanten of medewerkers gegevens kunnen inzien en uitwisselen. Zo kun jij je weer richten op de meerwaarde die je als organisatie te bieden hebt.

Thomas en Mannes bekijken applicatie

Een webportaal verbindt informatie

Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme maatwerk portals op je bedrijfsprocessen. Samenwerken, ook met klanten en leveranciers, wordt er eenvoudiger van. Van informatie verzamelen en delen, het optimaliseren van de digitale klantreis, tot bestellen en betalen – een maatwerk portal laten maken, is er de aangewezen oplossing voor.

We hebben alle expertise in huis om een portal voor je te ontwikkelen. Zelfs het koppelen aan bestaande systemen is geen enkel probleem. En dankzij responsive design of een op maat gemaakte mobiele app is je webportaal ook perfect toegankelijk via een tablet of smartphone

Stap goed voorbereid naar een techpartner. Download de brochure en lees meer over het prioriteren van functionaliteiten en meer informatie over hoe PAQT jouw briefing voor een portal tot een succes brengt.

4 stappen naar een goede voorbereiding

Download de brochure en lees meer over deze vier stappen, een voorbeeldcase over het prioriteren van functionaliteiten en meer informatie over hoe PAQT jouw briefing tot een succes brengt.

Sparren over je briefing of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Maurits Dijkgraaf.

Maurits Dijkgraaf
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon

Wat is een maatwerk portal?

Een webportaal is een online eco-systeem dat volledig is ingericht op het verbinden van verschillende typen gebruikers: medewerkers en klanten maar ook partners en leveranciers.

Een maatwerk portaal laten maken, ondersteunt je organisatie op meerdere manieren. Denk aan het centraliseren en distribueren van informatie, datacollectie, gegevensadministratie, het leggen en onderhouden van contacten en niet te vergeten bestellen en betalen. Het biedt dus efficiënte. Maar belangrijker nog: het zorgt voor blije gebruikers.

Zo kan jouw organisatie zich weer richten op het leveren van meerwaarde die het te bieden heeft.

Thijs - maatwerk portals bij PAQT

Oneindige mogelijkheden voor je maatwerk portal

Omdat we je portal compleet naar wens ontwikkelen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Door slim gebruik te maken van bestaande (open source) frameworks en koppelingen, besparen we kostbare tijd en is je maatwerk portal klaar voor de toekomst.

  • Aansprekende vormgeving: lay-out volledig in je huisstijl
  • Naadloze integraties met bestaande systemen door (kant-en-klare) API koppelingen
  • Mobile-friendly: geschikt voor gebruik op mobiel of tablet met responsive design
  • Mobiele app: óf ontwikkel een aparte mobiele app als verlengstuk van je webportaal

Hoe we het bouwen

De technieken die we gebruiken bij het bouwen van maatwerk portals verschillen. Het hangt onder andere af van jouw doelstellingen en eventuele bestaande oplossingen die gekoppeld of geïntegreerd moeten worden. Onderstaande technieken vormen echter vaak de basis.

We staan als techpartner aan je zijde

We werken altijd intensief samen met onze opdrachtgevers. Beschouw ons als jouw ‘externe CTO’ bij het bouwen van jouw maatwerk portals. Onze bedrijfskundige en technische expertise vult jouw inhoudelijke kennis van de markt perfect aan. Voor het ontwikkelproces hanteren we een vaste werkwijze: Rise . Deze vaste manier van werken heeft zichzelf in de afgelopen jaren bewezen in onze samenwerking met meer dan 175 organisaties.

Lees meer over onze werkwijze

Voorbeelden van handige online portals

Doel: Faciliteren van processtromen

Soms is een Excel-file niet meer doeltreffend om informatie goed binnen een proces te structureren. Een portal biedt uitkomst. Informatie wordt dan op het juiste moment en bij de juiste betrokkenen opgehaald of aangevraagd. Processen verlopen efficiënter en samenwerken wordt makkelijker.

Doel: Datacollectie

Een webportaal laten maken als alternatief voor het fysiek verzamelen van informatie, bespaart tijd en kosten en voorkomt fouten. Denk bijvoorbeeld aan een urenregistratiesysteem of online vragenlijsten. Een efficiënte werkwijze die bovendien bijdraagt aan een moderne, professionele uitstraling.

Doel: Bestellen en betalen

Online bestellen en online betalen maakt het leven voor de klant en voor de leverancier veel makkelijker. En koppelingen met andere systemen zoals ERP of CRM zijn kinderspel. Het resultaat: meer omzet, lagere kosten en een schaalbaar bedrijfsmodel.

Maatwerk portals in de praktijk.

We ontwikkelen al voor meer dan 175 opdrachtgevers maatwerk oplossingen. Laat je inspireren door enkele praktijkvoorbeelden van succesvolle maatwerk portals van onze klanten.

Bekijk alle cases
Maurits PAQT - profiel foto

Klaar om samen te ontwikkelen?

Groeien start bij je ambitie! Wat wil je bereiken? Vanuit die ambitie kijken we samen naar de beste oplossing. Als business strateeg en software expert help ik je daar graag bij.

Bel voor een afspraak en ontdek of een webportaal bijdraagt aan het verwezenlijken van jouw ambities.

Neem contact met mij op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf

ONZE STANDAARDEN

PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf