SaaS

SaaS software door strategische IT samenwerking

Software as a Service (SaaS) is al jaren aan een opmars bezig. Ondernemers met innovatieve ideeën voor ingewikkelde én dagelijkse problemen maken met SaaS hun ideeën voor iedereen toegankelijk. PAQT helpt ondernemers die hun ambitie waar willen maken. Of het nu gaat om gloednieuwe software, of het naar de ‘next level’ brengen van bestaande SaaS software.

Whitepaper aanvragen

Whitepaper: Maak een succes van je software start-up

Vul hier je e-mailadres in en ontvang binnen enkele ogenblikken het whitepaper Maak een succes van je software start-up. Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Ons SaaS aanbod

 • Voor ondernemers die nieuwe kansen zien

  Je bent specialist in jouw vakgebied en ziet een kans voor een SaaS-software in jouw markt. Je schat deze kans zo groot in, dat je er je bedrijf van wilt maken. PAQT.com is specialist in het ontwikkelen van SaaS-software. Naast ontwikkelen, denken we vanaf het eerste idee mee over het vertalen van je kans. Met onze bewezen projectmethodiek Rise begeleiden onze SaaS specialisten je vanaf het uitwerken van je idee tot de oplevering.

 • Voor ondernemers die hun software willen laten groeien

  Je hebt een bestaande SaaS oplossing en een groep betalende klanten. Het gaat goed, je merkt dat er nog veel meer kansen zijn, maar je wordt belemmerd in de groei. Je mist schaalbaarheid, kwaliteit, continuïteit of simpelweg slagkracht om verder te komen. Je komt niet toe aan de marketing en sales voor je software, omdat je teveel tijd kwijt bent aan de IT. SaaS bedrijf PAQT neemt de complete verantwoordelijkheid voor de techniek van je over, zodat jij kunt focussen op verdere groei.

Succesvolle SaaS voorbeelden

Wij ontwikkelden onder andere Software as a Service voor:
Bekijk cases

Eenvoudig starten met SaaS

 • Starten met SaaS is heel eenvoudig. In onze beproefde werkwijze Rise zijn alle factoren om succesvol te starten verwerkt. Op basis van vier pijlers werken we naar het doel: een functionerende uitwerking, op basis van een duidelijke visie! Als echte SaaS specialist brengt PAQT.com SaaS bedrijven naar grotere hoogtes.

  Samen met jou inventariseren we je ambitie en de kansen in de markt. Vervolgens ondersteunen we in het onderhouden, moderniseren en uitbreiden van je SaaS applicatie. Je hebt daarbij de keuze om onze ervaren SaaS-ontwikkelteams jouw eigen developers te laten ondersteunen, of het werk volledig aan ons uit te besteden. Belangrijkste is dat jij ruimte krijgt voor marketing en sales, terwijl wij ons volledig richten op de technische ontwikkeling van je product.

 • 5 redenen om SaaS te ontwikkelen met PAQT:
  1. Intellectueel eigendom is van jou. Wij bieden zekerheid over licenties.
  2. Altijd voldoende capaciteit vanuit een flexibel en vast team dat jouw business kent.
  3. Aantoonbare kwaliteit: garantie op een 8 wanneer de code extern wordt gereviewd.
  4. PAQT vervult de rol van Chief Technology Officer & Chief Information Security Officer.
  5. Profiteer van standaardmodules en brede kennis, vanuit de tientallen software as a service die we eerder ontwikkelden.

Jezelf alvast inlezen over het voortraject?

Ontdek onze stappen naar een succesvolle lancering van jouw SaaS applicatie. Bereid je voor, door alvast na te denken over cruciale vragen die wij je zullen stellen. Om het jou makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste alvast op een rijtje gezet in de pdf 'Succesvol SaaS lanceren met Rise'.

Download pdf: Succesvol SaaS lanceren met Rise

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de pdf 'Succesvol SaaS lanceren met Rise'. Heb je na het lezen nog vragen? Dan beantwoord ik die graag.
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Toestemming(Vereist)

Certificering

Veelgestelde vragen over Software as a Service

 • Wie bezit het intellectueel eigendom van mijn SaaS?

  Bij een SaaS applicatie is het belangrijk om goede afspraken over intellectueel eigendom te maken. Om goed te begrijpen hoe dit werkt moet je weten hoe intellectueel eigendom wordt gegenereerd en hoe dit bij het ontwikkelen van applicaties goed afgesproken kan worden.

  Lees meer over intellectueel eigendom bij SaaS
 • Kan ik mijn applicatie meenemen om door iemand anders te laten doorontwikkelen?

  Deze vraag bestaat eigenlijk uit twee delen. Als eerste wil je weten of je de beschikking hebt over de broncode, en of je hier de rechten op hebt en deze kan meekrijgen? Als tweede moet je weten of  jouw broncode geschikt is om op verder te werken.

  Lees meer over het meenemen van je applicatie
 • Hoe weet ik wat ik ga betalen voor een SaaS applicatie?

  Een applicatie is een innovatief product. Dat houdt in dat het niet een standaard product is zoals een auto, wat in massaproductie wordt gemaakt. Bij een standaard product als een auto is het mogelijk om een vaste prijslijst te maken, maar bij een applicatie werkt dat net iets anders.

  Lees meer over de kosten van een SaaS applicatie
 • Hoe weet ik zeker dat ik met de juiste partner ga samenwerken?

  De keuze voor een IT-partner is zeer belangrijk. Het gaat vaak om grote bedragen en er ontstaat altijd een zekere afhankelijkheid tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Een echt succesvolle samenwerking draait – naast de juiste aantoonbare kwalificaties – om vertrouwen in elkaar.

  Lees meer over onze samenwerking
 • Kunnen jullie naast techniek ook helpen met funding?

  Om Nederlandse B2B-SaaS bedrijven te helpen aan hun volgende (internationale) groeistap hebben we samen met het Zweedse Partinc Capital de handen ineen geslagen.

  Er blijven nu veel kansen voor scale-ups liggen, die te maken hebben met geld én techniek. Een goede technisch partner is daarom, net als investeringen, maar een deel van de oplossing. Door de expertise van PAQT en Partinc te verenigen, is dit dé oplossing voor B2B-SaaS scale-ups met mission critical oplossingen om de volgende stap te zetten. Lees er meer over op deze pagina.

 • Hoe werkt onderhoud en support als er klanten op mijn SaaS applicatie zitten?

  Een SaaS applicatie is een levend geheel. Veel verschillende gebruikers loggen in. Vanuit de hele wereld, met verschillende devices. Gebruikers voeren verschillende handelingen uit en de applicatie kan hier verschillend op reageren. Dit zijn allemaal complexiteiten die vooral technisch van aard zijn.

  Lees meer over onderhoud en support
 • Doen jullie ook support voor eindklanten?

  Als opdrachtgever heb je zelf de meeste kennis van je eigen klanten. Uit ervaring zien wij dat de meeste vragen van eindklanten door onze opdrachtgevers snel beantwoord kunnen worden. Is er toch een vraag waar je zelf geen antwoord op weet? Dan kun je uiteraard altijd de vraag aan het ontwikkelteam stellen.

 • Waar start ik bij het ontwikkelen van een SaaS oplossing

  Het begint met een visie. Een goede SaaS oplossing voorziet in een behoefte in de markt waardoor een SaaS applicatie het leven van gebruikers een stuk gemakkelijker maakt. Daarvoor moet de software uiteraard goed en stabiel draaien.

  Lees hier meer over het ontwikkelen van een SaaS oplossing

Onze Software as a Service diensten

 • SaaS applicatie laten ontwikkelen
  Voorbereiding en development door jouw eigen PAQT-team
 • SaaS Applicatie vernieuwing
  Innoveren van je product, samen met onze SaaS specialisten
 • API-koppelingen en PAQT integratieplatform
  Alles geregeld, rondom implementatie van ruim 300 API’s
 • Volledig Nederlands scrum team
  Snel schakelen, hoge kwaliteit en per sprintweek in te huren.
 • Applicatie assessment
  In drie weken je bestaande applicatie gereviewed, met bevindingen en aanbevelingen.

Geïnteresseerd in het ontwikkelen van Software as a Service?

SaaS specialist Maurits heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van SaaS en weet als geen ander hoe je een succes maakt van je software. Of het nu gaat om het uitwerken van een compleet nieuw idee of om de doorontwikkeling van een bestaand SaaS product. Maurits kan je daarbij helpen. Dat weten we zeker!

SaaS specialist
Maurits
Maurits Dijkgraaf

Maurits heeft ervaring met

 • Software as a Service (SaaS)
 • Business model-analyse
 • Software roadmap
 • Funding

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van softwareontwikkeling en schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)