Nieuwe collega's

Twee nieuwe Product Owners bij PAQT

Leestijd 3 min

Door Thomas de Jong

We hebben weer twee nieuwe gezichten bij PAQT. Pim en Mike, allebei onlangs gestart en beide vervullen de rol van Product Owner. In deze rol zijn zij dè personen die ervoor gaan zorgen dat alles op rolletjes loopt binnen team Spirit en team Core.

Maak kennis met Pim

Pim gaat ervoor zorgen dat alles binnen team Spirit op rolletjes loopt. Met de opleiding Business & IT als basis, werkte Pim onder andere als business analist bij Capgemini en als PO bij een startup voor deelauto’s, -scooters & -fietsen. En vanaf nu is hij PO bij PAQT!

De verbinding tussen techniek en bedrijfsleven boeit Pim enorm. De hele dag programmeren moet hij niet aan denken, maar alleen maar adviseren en analyseren is ook niets voor hem. Hij zoekt genoeg diepgang om te snappen wat techniek kan doen en tegelijk genoeg begrip van de business om te snappen hoe het product dat je ontwikkelt bijdraagt aan de problemen van de opdrachtgever. De perfecte insteek voor een PO én de perfecte match met PAQT.

In zijn vrije tijd is Pim graag op het water te vinden. Als het een zeil heeft, dan vaart hij ermee weg. En zodra het water bevriest, trekt hij de schaatsen onder! Tijdens zijn tijd op het water kan het best voorkomen dat zijn telefoon ineens een pushmelding geeft dat thuis de plantjes water nodig hebben, want van verlichting tot ventilatie: zijn complete huis heeft hij geautomatiseerd met de nieuwste snufjes.

Bij PAQT kan Pim zijn ‘innerlijke IT-er’, zakelijke inzicht én zijn open karakter goed van pas laten komen. We zijn dan ook reuzeblij met deze vrolijke aanwinst voor team Spirit!

Welkom Pim.

Maak kennis met Mike

Product Owner Mike neemt zijn functietitel graag letterlijk: hij neemt naar eigen zeggen écht ownership van het product dat ontwikkeld wordt en zal er álles aan doen om het maximale uit de oplossing te halen. Met zulke ambities zijn wij en onze opdrachtgevers natuurlijk superblij.

Mike slaat graag de brug tussen de vraag van zijn opdrachtgevers en de technische oplossing. Wat hem betreft hoeft het ontwikkelen van software helemaal niet ingewikkeld te zijn voor een opdrachtgever, zolang je als team transparant en duidelijk laat zien wat je aanpak is. Een visie die wij als PAQT natuurlijk helemaal delen. Mike wil dan ook graag het tegendeel bewijzen aan opdrachtgevers die nog het complexe beeld bij IT en softwareontwikkeling hebben.

Niet alleen in zijn werk voelt Mike de drang om te presteren, want in zijn vrije tijd is hij sportief op vele vlakken. Hij voetbalt, skiet, golft, surft en loopt hard. Die drive zien we ook al meteen terug in zijn rol bij team Core. We hebben er zin in!

Welkom Mike.

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)