Nieuwe collega

Maak kennis met Paulo

Leestijd 2 min

Een nieuw gezicht bij PAQT! De van oorsprong Portugese Paulo woont inmiddels meerdere jaren in Nederland en liet zich in Amsterdam omscholen van architect tot IT developer. Hij werkte ruim vijf jaar als software ontwikkelaar, voor hij besloot naar PAQT te komen.

Als developer bij team Force brengt hij de nodige creativiteit met zich mee. Naast zijn studie architectuur, was Paulo namelijk jarenlang dansleraar in Lissabon! Met zijn creatieve geest weet hij vragen ‘out-of-the-box’ te benaderen, waardoor er verrassende oplossingen naar boven komen voor het team én onze opdrachtgevers.

De structuur van Rise is wat Paulo aantrekkelijk vindt bij PAQT. Hij verheugt zich erop om samen met zijn collega’s én onze opdrachtgevers kwalitatieve software neer te kunnen zetten. Want, zo zegt hij zelf, hij wordt pas écht enthousiast als hij productief kan zijn en samen innoverende oplossingen kan ontwikkelen.

We zijn blij dat Paulo ons team komt versterken. En daarnaast verheugen we ons alvast op de moves die hij ons bij gaat brengen bij de eerstvolgende PAQT-borrel!

Welkom Paulo!

Alle artikelen