Nieuwe collega

Maak kennis met Wouter

Leestijd 0 min

PAQT groeit met opnieuw een nieuwe collega: Wouter. Hij vult een compleet nieuwe functie binnen PAQT in, namelijk die van Digital Transformation Consultant bij Team Growth.

Het is de ambitie van innovatieteam Growth om van slimme ideeën, duurzame en succesvolle oplossingen te maken. Met een heldere visie, analytisch vermogen en verrassende ideeën. En Wouter gaat hier een cruciale rol in spelen.

In deze rol helpt hij bedrijven bij de digitale transformatie. Zijn doel? Het vertalen en begrijpelijk maken van ingewikkelde IT-oplossingen zodat hij ècht goed advies kan geven. Zijn kracht ligt vooral bij het luisteren naar mensen en het kijken naar processen. De menselijke kant van IT dus!

Die menselijke kant zit sowieso wel goed, met zijn studie psychologie als basis. Met zowel een master in Consumer Behaviour als HRM, plus een minor bedrijfskunde, laat Wouter zien dat hij altijd tot het uiterste gaat. Minder dan een 9 is voor hem dan ook geen optie. Zijn ervaringen met productmanagement en consultancy bij eerdere werkgevers gaan hem zeker helpen bij de complexe softwarevraagstukken die hij bij PAQT zal begeleiden.

Wouter Bos
Ik heb het idee dat er bij PAQT echt samen vanuit een businesscase naar oplossingen wordt gekeken en die benadering sprak mij erg aan!

Waarom kiezen voor PAQT?

Waarom hij koos voor PAQT is simpel: ‘Omdat PAQT een pact sluit met haar klanten. Ik vind het belangrijk dat je elkaar blijft vinden en echt goed begrijpt, in plaats van gewoonweg proberen te bouwen wat je denkt dat de klant wil. Ik heb het idee dat er bij PAQT echt samen vanuit een businesscase naar oplossingen wordt gekeken en die benadering sprak mij erg aan!’

Wij zijn uiteraard zeer blij dat Wouter voor ons koos. Namens heel PAQT daarom: welkom bij team Growth, Wouter!

 

Meer over Informatie over Digitale Transformatie

Alle artikelen

Scale-up software workshop cta

Weten waar jouw kansen liggen?

In de workshop Digitale transformatie krijg jij inzicht in de kansen die maatwerk software biedt voor jouw onderneming. Geheel gratis en vrijblijvend.