Nieuws

Met Directeur Igor Brouwers is PAQT klaar voor de volgende groeifase

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau
  • News

Een belangrijke stap voor PAQT: Igor Brouwers is met ingang van 1 april 2024 gestart als Algemeen Directeur. Sinds de oprichting ruim 10 jaar geleden door Robert Horsmans en Maurits Dijkgraaf heeft softwareontwikkelaar PAQT al diverse groeifases doorgemaakt. En ook voor de volgende fase geldt dat de organisatie voldoende schaalbaar moet zijn voor het faciliteren van die groei. Met Igor Brouwers heeft PAQT nu de juiste man aan boord om dat proces in goede banen te leiden.

Algemeen Directeur Igor, Robert en Maurits

Met meer dan 30 jaar ervaring op het snijvlak van business en IT, inclusief ruime ervaring aan de directietafel, kijkt Igor ernaar uit om samen met het PAQT-team te groeien naar deze volgende fase. ‘Vanuit die ervaring heb ik Igor ook gevraagd om samen met ons verder te bouwen aan PAQT’, aldus Robert Horsmans. ‘PAQT heeft een geweldige basis staan. Nu zijn we klaar om onszelf richting de volgende groeifase nog beter te organiseren.’

Algemeen Directeur Igor en Maurits

Groei op een effectieve wijze absorberen

‘Robert en Maurits zijn beide rasechte ondernemers. Doordat PAQT groeit, kregen zij er in de loop der jaren echter ook steeds meer taken bij. Op een gegeven moment moet je dan ook weer taken uit handen durven geven. Alleen dan kun je blijven excelleren in waar je goed in bent: ondernemen’, legt Igor Brouwers uit. ‘Als een organisatie groeit, dan red je het niet met alleen maar harder werken. Je wilt dat je organisatie schaalbaar is en groei op een effectieve wijze kan absorberen.’

‘Dat geldt ook voor software ontwikkelen. We creëren meerwaarde door de behoefte van onze klant te vertalen naar een hoogwaardige softwareoplossing. We vinden niet het wiel telkens opnieuw uit. Ik ben er ontzettend trots op dat ik bij zo’n vooruitstrevende en innovatie softwareontwikkelaar met zulke groeiambities aan de slag mag.’

Robert Horsmans Ontwerpen Software

Verdubbelen in 3 jaar

‘Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van ingewerkte ontwikkelteams die hen in elke stap van softwareontwikkeling ontzorgen. Van idee, tot uitvoer en onderhoud. De komende 3 jaar gaat PAQT verdubbelen en met de grote projecten die we nu doen, hebben we de smaak te pakken. We zoeken daarom juist naar alsmaar grotere en complexere projecten om onze collega’s te blijven uitdagen. Huidige klanten kunnen daarbij rekenen op steeds meer aanvullende diensten. Denk daarbij aan Managed Kubernetes hosting, de implementatie van uitgebreide logging (SIEM) en AI-oplossingen. En in die groei willen Maurits en ik onze tanden zetten, samen met alle collega’s. Met Igor aan boord, hebben we iemand die ervoor zorgt dat we beslissingen nemen en dat de organisatie beter schaalbaar wordt’, aldus Robert Horsmans.

Over PAQT.com

Go digital. Create impact. Het Utrechtse softwarebedrijf is in 2014 opgericht door Robert Horsmans en Maurits Dijkgraaf en heeft een uitgesproken visie op softwareontwikkeling. De twee jonge ondernemers wisten met deze visie, de bijbehorende pragmatische aanpak en sterke groei van het bedrijf meerdere awards in de wacht te slepen.

PAQT bedenkt, bouwt en onderhoudt software zodat organisaties kunnen door ontwikkelen. Want goede software maakt het leven beter. Op dit moment werken bij PAQT meer dan 60 specialisten in meerdere ontwikkelteams. Het bedrijf is als een van de weinige uit de branche ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd, in het bezit van een ISAE 3402 Type I verklaring en beheert ruim 60 applicaties.

Meer weten over PAQT? Neem dan contact op met Maurits Dijkgraaf via maurits.dijkgraaf@paqt.com of via +31643091030

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail