Technieken

NestJS framework

NestJS is een populair framework onder javascript ontwikkelaars. Het back-end framework legt met de voorgeprogrammeerde functionaliteiten een solide basis onder vele applicaties en helpt ons om jouw software sneller en beter te ontwikkelen.

Gestructureerd werken met NestJS

Applicaties moeten betrouwbaar zijn. Zeker bij bedrijfskritische applicaties, of oplossingen die door jouw klanten gebruikt worden, wil je dat alles altijd perfect draait. Om een stabiele oplossing te ontwikkeling, is het belangrijk dat de code staat als een huis. Een framework als NestJS legt hiervoor de basis, omdat veel standaard functionaliteiten al zijn ingebouwd. Daarnaast schrijft het framework een vaste manier van werken voor, waardoor code gestructureerd en overzichtelijk is voor iedere ontwikkelaar die bekend is met NestJS.

Strenge standaarden = stabiele software

NestJS is een open source framework met een actieve en groeiende community. Het is vernieuwend en vooruitstrevend, maar ook streng. Dat klinkt vervelend, maar niets is minder waar. Bij PAQT zien we streng juist als voordeel. Hoe meer standaarden en regels, hoe beter alles namelijk te lezen, schrijven én testen is. De strenge standaarden voor het structureren van de code, zorgen daardoor voor een stabiele back-end.

 

De voordelen van een framework

De grootste voordelen van een framework zijn – in algemene zin – dat het een standaard zet voor het structureren van je code én dat basisfunctionaliteiten al ingebouwd zijn. Omdat je deze basis niet meer hoeft te maken, kan direct gestart worden met de maatwerk functionaliteiten voor jouw specifieke oplossing. Dat scheelt tijd, en dus geld. NestJS heeft daarnaast als specifieke voordelen dat het javascript en typescript ondersteunt, een actieve community heeft en strenge standaarden heeft. Hiermee bouwen we een solide back-end voor iedere oplossing.

Twee devs overleggen

NestJS als framework voor jouw oplossing?

Is NestJS het framework dat aan de basis staat voor jouw maatwerk oplossing? We bespreken graag de mogelijkheden met je. Neem direct contact op. Dan kijken we of NestJS het juiste framework is voor jou.

Neem contact op met Maurits

Je bereikt ons het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf