PAQT in de FONK100!

Leestijd 3 min

  • News

Goed nieuws! PAQT is onderdeel van de FONK100, dé lijst der lijsten waarin de beste bureaus van Nederland worden opgenomen. Dit jaar zijn ook de opdrachtgevers van PAQT benaderd en werd hun gevraagd naar onze samenwerking. We zijn ontzettend trots op de feedback en scores, het laat ons zien waar we excelleren en waar we kunnen verbeteren.

PAQT staat voor samenwerking

Dit jaar stond in het teken van verandering bij PAQT. Niet alleen een nieuwe naam, maar vooral dichterbij onze opdrachtgevers staan. Zo is ideevorming, verbeteren van concepten en uitvoeren van diverse projecten erg belangrijk voor ons. Deze aanpak zien wij terug in de scores die onze opdrachtgevers ons geven. We blinken uit in de relatie met de klant, onze creativiteit en onze inzet en dat is precies waar PAQT voor staat. No nonsense de beste software ontwikkelen die onze opdrachtgevers nodig hebben.

Beste softwarebedrijf
PAQT Robert Horsmans
De 8,8 die we scoren als sparringpartner is een geweldig compliment voor onze teams, want het vertegenwoordigt alles waar wij voor staan. Een samenwerking die onze opdrachtgevers écht verder brengt. Daarnaast zien we duidelijke verbeterkansen om een nog betere partner te zijn voor onze opdrachtgevers.
Robert Horsmans Business strategist & Director

Nog hogere score

Wij zijn tevreden met de 7,67 gemiddeld, maar wij streven naar een hogere score. Dat betekent dat wij als softwarebedrijf de feedback van onze opdrachtgevers heel serieus nemen en er aan werken om op alle vlakken beter te scoren in de ogen van onze opdrachtgevers.

 

 

Over FONK100

Ieder jaar wordt de FONK100 gepubliceerd. Een lijst waarin een selectie van bureaus uit Nederland wordt onderzocht door middel van een onafhankelijk  klanttevredenheidsonderzoek. Meerdere opdrachtgevers van PAQT zijn benaderd tijdens dit onderzoek en gevraagd feedback te geven over de samenwerking met PAQT.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen als sparringpartner? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Alle artikelen

PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf