Corporate Ventures

Bouwen van toekomstbestendige software voor succesvolle corporate ventures

Leestijd 4 min

Door Robert Horsmans
  • Blog

Als ondernemer geniet ik ervan kansen te zien én te benutten. Het is dan altijd extra mooi om te zien dat die ondernemersgeest er ook nog steeds binnen grote corporates is. Professionals die willen innoveren, een behoefte voelen om nieuwe markten aan te boren. De uitdaging is echter het schaarse technisch talent. De middelen ontbreken om vervolgens kansen succesvol te benutten. Hoe pak je het bouwen van software voor corporate ventures dan aan?

Robert Horsmans Ontwerpen Software

Het is een verhaal dat we steeds vaker horen: de zaken gaan goed, maar toch zegt je commercieel instinct dat je een vervolgstap moet maken als organisatie. De concurrentie komt namelijk dichterbij, een nieuw segment aanboren voelt daardoor langzaamaan eerder noodzaak dan prille ambitie. Je hebt een creatief idee en uitgewerkte business case, maar de eigen IT-afdeling is daar absoluut niet voor beschikbaar. Zij moeten zich richten op de kernactiviteiten die aan de basis staan van het huidige succes. Hen daarvanaf houden krijg je er ook nooit doorheen bij het MT.

Robert Horsmans

Kwaliteit is ontzettend belangrijk

Zomaar een techpartner aantrekken is niet eenvoudig. De organisatie eist immers dat alle software die gebouwd wordt van hetzelfde hoge, uitmuntende niveau is als waarmee nu succes is geboekt. Zeker op het gebied van security.

PAQT is de partij die je zoekt. PAQT helpt nieuwe ventures als techpartner met hoogwaardige software oplossingen om succesvol een nieuw label in de markt te zetten. Terwijl jouw organisatie zich richt op hun kerntaken, geven wij gas op een nieuwe venture. We doen dat door intensief met onze opdrachtgevers samen te werken. Jouw inhoudelijke kennis, gecombineerd met onze technische en bedrijfskundige expertise, maakt dat wij de allerbeste software in de markt ontwikkelen.

Meer weten over hoe wij software bouwen voor succesvolle nieuwe ventures?

Software voor corporate ventures laten bouwen

Meer weten over hoe wij hoogwaardige software oplossingen bouwen voor succesvolle nieuwe ventures?

Download de brochure voor meer informatie.

Robert Horsmans
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon
Ontwikkelteam software bouwen

Jouw eigen dedicated ontwikkelteam

Je wilt ook dat de eerste versie direct spot-on is. Die moet je intern presenteren voor verder succes. Softwareontwikkeling bij PAQT gebeurt daarom altijd vanuit een bedrijfskundig perspectief. We kijken hierbij naar je ambities en doorgronden je business case, voor we je software ontwikkelen.

Wanneer we namelijk je onderliggende doelen kennen, kunnen we softwareoplossingen bouwen die precies aansluiten bij je behoefte en écht impact maken. Onze gespecialiseerde teams werken met jou samen in sprints met duidelijke doelen. Je krijgt een dedicated team tot je beschikking met specialisten die veel ervaring hebben bij het technisch realiseren, én schaalbaar maken van corporate ventures.

Dankzij ons PAQT-samenwerkingsplatform ben je hierbij altijd in control. Je ziet voortgang real-time, beheert zelf de budgetten en prioriteiten en werkt altijd vanuit één waarheid. Deze beproefde werkmethode zorgt voor efficiënte sprints, waarin we samenwerken aan een hoogwaardige softwareoplossing. Van het visueel uitwerken en valideren van je concept, tot aan de complete implementatie en onderhoud. Het team van PAQT helpt je van begin tot eind.

PAQT Robert Horsmans

Start vandaag met ontwikkeling van jouw corporate venture

Als specialist op het gebied van corporate ventures kan PAQT ook voor jou het verschil maken, dat weet ik zeker!

Wil je direct een techpartner inschakelen of daarover sparren?

Maak dan direct een afspraak met me

Meer weten over hoe wij software bouwen voor succesvolle nieuwe ventures?

Software voor corporate ventures laten bouwen

Meer weten over hoe wij hoogwaardige software oplossingen bouwen voor succesvolle nieuwe ventures?

Download de brochure voor meer informatie.

Robert Horsmans
Naam(Vereist)
E-mailadres
Telefoon

Alle artikelen