Branches

Cloud-computing

Digitalisering speelt een belangrijke rol in de toekomst van ondernemingen die clouddiensten leveren zoals bijvoorbeeld hostingbedrijven. De ‘binnenkant’ van hun dienstverlening wordt namelijk steeds complexer, er zijn steeds meer mogelijkheden en er worden steeds hogere eisen gesteld.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT cloudcomputing

Klantvriendelijke oplossingen voor IT-specialisten

Tegenover die complexe binnenkant staat de moderne klant die op een prettige en eenvoudige wijze zoveel mogelijk zelf wil kunnen regelen en afhandelen. Het is in cloudcomputing dus de kunst om die buitenkant voor de klant zo simpel mogelijk te maken.

Overigens is dat ook voor de aanbieder van doorslaggevend belang. Op deze prijsmarkt krimpen de marges en wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan support.

PAQT zorgt voor hoogwaardige oplossingen voor en met specialisten in cloudcomputing.

Beleving, groei en veiligheid

Customer experience
De klanten in deze sector willen zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Omdat ‘de’ klant niet bestaat is het zaak om je vanuit diverse persona’s in te leven in alle activiteiten en behoeftes tijdens de customer journey (vooraf maar ook achteraf door testen). Een corporate manager stelt nu eenmaal andere eisen aan een dashboard als een zzp’er of een zeer technisch onderlegd iemand.

Schaalbaarheid
In deze markt zullen schaalvoordelen doorslaggevend zijn. Voor zeer grote aantallen klanten moet je alle stappen onder controle hebben, van demo’s en onboarding tot en met klantbeheer. Het moet zeer snel, tegen lage kosten, met weinig handwerk en met veel mogelijkheden om te koppelen met andere systemen. Vaak geldt dat als een klant meer dan 1x per jaar contact opneemt de marge al verdwenen is. Je moet dus voor echt alle vragen vooraf een antwoord bedacht hebben.

Compliance en veiligheid
Voor iedere organisatie is software van bedrijfskritische betekenis en worden er aan veiligheid hoge eisen gesteld. Voor bedrijven die clouddiensten leveren is het belang daarvan nog veel groter omdat zij toegang hebben tot de data van hun klanten. Eén fout kan dan al fataal zijn. PAQT biedt zekerheid met ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerde oplossingen.

Onze producten

We voorzien in alles dat nodig is voor het succesvol implementeren, beveiligen, onderhouden en verbeteren van softwareoplossingen. Alle producten zijn ISO 27001 gecertificeerd.

Bewezen resultaten in cloudcomputing

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor organisaties en ondernemingen in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld clouddiensten, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke IT-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

  • Veel ervaring met software voor clouddiensten
  • 50+ actieve API-koppelingen actief in beheer via diverse protocollen/technieken
  • Expert in eenvoudig weergeven van technisch complexe oplossingen voor eindgebruikers
  • Ons bedrijfskundig inzicht zorgt voor slimme oplossingen
  • In-house ontwikkelteams voor optimale communicatie
  • Out-of-the-box integratie met supportoplossingen (InterCom, Zendesk)
  • 24/7 monitoring via alerts (bellen, SMS, Slack & e-mail)
  • ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd
PAQT ambitie

Overtuigd?

Vertel ons je ambitie. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf