Branches

Non-profit

Digitalisering bevordert doelmatigheid, transparantie en samenwerking.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT Non profit

Softwareoplossingen op maat voor non-profit organisaties

Non-profit organisaties zijn niet gericht op winst, maar moeten uiteraard wel goed bestuurd worden om hun maatschappelijke doelen te verwezenlijken. Digitalisering speelt daarin een belangrijke rol.

Software maakt efficiënter werken mogelijk waardoor de beschikbare resources (in tijd en geld) beter benut kunnen worden. De transparantie van de organisatie wordt bevorderd. En automatisering verbetert de kwaliteit van samenwerking met bijvoorbeeld vrijwilligers, donateurs en partners.

PAQT ontwikkelt oplossingen waarmee non-profit organisaties hun doelstellingen beter kunnen realiseren.

Non-profit thema’s 2021:
beleving, transparantie, samenwerking

Customer experience
Ook stakeholders zoals leden, donateurs en vrijwilligers zijn inmiddels echte digitale burgers geworden. Ze hebben bepaalde verwachtingen en willen daarin niet teleurgesteld worden. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de customer journey van deze stakeholders om de loyaliteit te versterken en de samenwerking te stimuleren en prettiger te maken met goede software.

Transparantie
Geld van donateurs en inspanningen van vrijwilligers krijgt een non-profit organisatie tegenwoordig niet meer ‘gratis’. Wat de betrokkenen ervoor terugverwachten is transparantie. Gaat de organisatie doeltreffend en verantwoord om met hun bijdrage? Automatisering maakt het makkelijker om snel en overzichtelijk rapportages te maken over functioneren, financiën en prestaties.

Samenwerking
Anders dan bij de meeste op winst gerichte bedrijven, kunnen non-profit organisaties heel goed samenwerken bij het ontwikkelen van software. Door vergelijkbare processen gezamenlijk te stroomlijnen en te automatiseren, wordt er fors bespaard op de ontwikkelingskosten. En dat komt het budget dat overblijft voor het behalen van de maatschappelijke doelen natuurlijk alleen maar ten goede.

Optimale beveiliging

Zeker als het om persoonsgegevens gaat, zijn veiligheid en betrouwbaarheid van bedrijfskritische betekenis. En dan hebben we het niet alleen over de systemen en koppelingen, maar zeker ook over verantwoord gebruik. Dat veiligheid in de meest brede zin bij PAQT topprioriteit heeft, bewijst onze ISO 27001 en NEN 7510 certificatie.

PAQT non-profit software
PAQT non-profit branche

Security by design

‘Security by design’ is ons credo. Dit betekent dat beveiliging niet achteraf maar juist vanaf het begin in het ontwerp wordt meegenomen. Dat we vanaf de start precies weten waar we mee bezig zijn. Daar trainen we onze teams op. En daar ondersteunen we onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren bij.

Bewezen resultaten in non-profit

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor organisaties en ondernemingen in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld de non-profit sector, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen, zoals subsidieaanvragen, externe verantwoording en dat er met hetzelfde geld meer mensen geholpen moeten worden. Ook hebben we tal van specifieke non-profit gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

  • We zijn graag maatschappelijk betrokken (en zetten dus nét dat stapje extra)
  • Ruime ervaring met software voor non-profit organisaties
  • Ons bedrijfskundig inzicht zorgt voor slimme oplossingen
  • In-house ontwikkelteams voor een prettige samenwerking
  • Aandacht voor specifieke doelgroepen (specialist in doelgroepen met een taal- of ontwikkelingsachterstand)
  • ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd – dus AVG-proof!

Advies nodig? We helpen je graag.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek