Branches

Vastgoed

Slimme, efficiënte en schaalbare oplossingen voor de vastgoedbranche

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT vastgoed

Software op maat voor vastgoed

Digitalisering betekent een wereld vol kansen en mogelijkheden voor de zeer omvangrijke, maar ook vaak nog traditioneel werkende vastgoedbranche. Automatisering is een effectieve oplossing voor al die zaken die vooral lastig en tijdrovend zijn. Daarnaast kan digitale innovatie de markt flink opschudden.

Van vastgoedbeheer tot contractautomatisering en van koppelingen met de BAG tot een nieuw online verkoopplatform:

PAQT maakt slimme oplossingen voor vastgoed.

Vastgoedtrends 2021: ketenintegratie en automatiseren

De vastgoedwereld staat voor een enorme uitdaging. Om vergaande ketenintegratie mogelijk te maken is het essentieel dat je kunt beschikken over realtime informatie. En dat terwijl veelal nog gewerkt wordt met traditionele systemen en vanuit een traditionele denkwijze.

Juist in de vastgoedbranche kan er veel tijd gewonnen worden met het automatiseren van (vaak) simpele, transactionele processen. In plaats van het overtypen van informatie kunnen medewerkers zorgen voor extra toegevoegde waarde door meer aandacht te besteden aan de klant.

Daarnaast valt er veel te winnen door het realiseren van koppelingen met openbare informatiebronnen waardoor het bestaande werk veel sneller, prettiger en slimmer kan worden gedaan.

Optimale beveiliging

Zeker als het om data en persoonsgegevens gaat, zijn veiligheid en betrouwbaarheid van bedrijfskritische betekenis. En dan hebben we het niet alleen over de systemen en koppelingen, maar zeker ook over verantwoord gebruik. Dat veiligheid in de meest brede zin bij PAQT topprioriteit heeft, bewijst onze ISO 27001 en NEN 7510 certificatie.

PAQT vastgoed software
PAQT Vastgoed branchePAQT Vastgoed branche

Security by design

‘Security by design’ is ons credo. Dit betekent dat beveiliging niet achteraf maar juist vanaf het begin in het ontwerp wordt meegenomen. Dat we vanaf de start precies weten waar we mee bezig zijn. Daar trainen we onze teams op. En daar ondersteunen we onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren bij.

Bewezen resultaten in vastgoed

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor ondernemingen en organisaties in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld vastgoed, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke FinTech-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

PAQT ambitie

Overtuigd?

Vertel ons je ambitie. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf