Branches

Zorg

Veilige oplossingen om efficiënter te werken aan kwaliteit van zorg.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT zorg software

Softwareoplossingen op maat voor de zorg

De zorg is continu in beweging. Om de zorgkosten in de hand te houden moeten zorgverleners en instellingen steeds efficiënter werken. Tegelijkertijd neemt de druk op de zorg al jaren toe door de vergrijzing van Nederland.

Digitalisering biedt tal van innovatieve oplossingen. Portals, slimme mobiele apps en videotoepassingen kunnen de kwaliteit van zorg verbeteren, planningen en rapportages vereenvoudigen en zelfs zorg ‘op afstand’ leveren.

PAQT helpt om zo efficiënt mogelijk te werken aan goede zorg.

Zorgtrends 2021:
veiligheid, zorg op afstand en UX

Privacy en veiligheid
Door het veelvuldig gebruik van applicaties worden ook zorgorganisaties kwetsbaar. Grote hoeveelheden gevoelige data van cliënten en patiënten worden in systemen opgeslagen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat die gegevens van en bij de patiënt veilig blijven. Zeker in de zorg moeten privacy en veiligheid aan de hoogste eisen voldoen. De speciaal voor de zorg ontwikkelde NEN 7510 certificering van PAQT biedt die zekerheid.

Zorg kan steeds meer thuis plaatsvinden
Zorgprocessen veranderen en steeds vaker is het mogelijk om patiënten of zorgbehoevende ouderen te ondersteunen zonder dat er een fysieke ontmoeting plaatsvindt. Met goed beveiligde mobiele apps kan men zichzelf controleren op bepaalde symptomen en de resultaten doorgeven aan een zorgverlener waarna, indien nodig, ook contact opgenomen kan worden. De druk op de zorg neemt daardoor af. Daarnaast kan een app drempelverlagend en preventief werken.

Customer experience
Ook in de zorg zal er in de komende jaren veel aandacht worden besteed aan customer experience. Automatisering binnen de zorg bestaat uiteraard al tientallen jaren in de vorm van bijvoorbeeld interne administratieve systemen. Met nieuwe technieken is het mogelijk om data uit deze systemen in een fraaie, prettige omgeving te presenteren. Oude systemen hoeven niet te worden vervangen maar krijgen een nieuwe, gebruikersvriendelijke ‘schil’ er omheen.

Optimale beveiliging

Zeker als het om persoonsgegevens gaat, zijn veiligheid en betrouwbaarheid van bedrijfskritische betekenis. En dan hebben we het niet alleen over de systemen en koppelingen, maar zeker ook over verantwoord gebruik. Dat veiligheid in de meest brede zin bij PAQT topprioriteit heeft, bewijst onze ISO 27001 en NEN 7510 certificatie.

PAQT zorg branche
PAQT zorg software

Security by design

‘Security by design’ is ons credo. Dit betekent dat beveiliging niet achteraf maar juist vanaf het begin in het ontwerp wordt meegenomen. Dat we vanaf de start precies weten waar we mee bezig zijn. Daar trainen we onze teams op. En daar ondersteunen we onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren bij.

Bewezen resultaten in de zorg

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor organisaties en ondernemingen in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld de zorg, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke zorg-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

  • Meer dan 10 jaar ervaring met applicaties voor de zorg
  • NEN 7510 gecertificeerd, speciaal voor informatiebeveiliging in de zorg
  • Experts in oplossingen voor zorg op afstand via versleutelde communicatie (berichten, foto/video, bellen)
  • In-house ontwikkelteams
  • Modernste technieken en werkprocessen
  • Aandacht voor specifieke doelgroepen (specialist in doelgroepen met een taal- of ontwikkelingsachterstand)
PAQT ambitie

Overtuigd?

Vertel ons je ambitie. We denken graag met je mee.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf