Vitru

Een duurzame vastgoedmarkt met Vitru

PAQT en Vitru

Bijdragen aan een duurzamere vastgoedmarkt, dat is waar Vitru zich op richt. Vitru, onderdeel van Rabobank, is een financieringslabel voor zakelijke vastgoedfinanciering via intermediairs. Daarmee financiert Vitru verhuurde woningen tot drie miljoen euro en richt het zich op verhuurders die duurzame woningen voor de lange termijn verhuren. Goed verhuurderschap en verduurzaming wordt gestimuleerd, want koplopers krijgen korting op het rentetarief. Hoe groener het energielabel, hoe hoger de rentekorting die Vitru geeft.

Het bedrijf zocht een partner dat een intermediairportaal kon bouwen waarin de intermediair volop ondersteund wordt bij het indienen van de financieringsaanvragen.

Vitru, Anoek de Haas met Robert Horsmans, PAQT

Een sneller aanvraagproces

Vitru is een aanvulling op de huidige maatwerkoplossingen van Rabobank. Het intermediairportaal vervult bij de financieringsaanvragen de rol van loket, waar intermediairs hun aanvragen kunnen indienen. Samen met PAQT is Vitru erin geslaagd vroegtijdig in het proces te kunnen laten zien of een aanvraag voldoet aan de voorwaarden. Intermediairs weten zo sneller waar ze aan toe zijn, maar ook hoe ze aan die voorwaarden kunnen voldoen.

Daarmee ontstaat een transparant en soepel proces. Ook de automatische koppeling met de website voor onder andere de tarieven en aangesloten intermediairs is dankzij PAQT tot stand gekomen.

PAQT Robert Horsmans
Met de lancering van Vitru laten we de kracht zien van een tech partnership. We voldoen aan de strengst denkbare eisen en normen, en stellen Vitru in staat om als nieuwe speler direct een toonaangevende en innovatieve positie in te nemen. Met een scherp oog voor de wensen van de gebruikers.
Robert Horsmans Business Strategist & Director PAQT.com
Vitru.nl Website
Tafeltennis PAQT Vitru

Stimulering van verduurzaming

Vitru stimuleert verduurzaming door een scherpere rente te bieden voor betere energielabels. Een intermediair kan door het invoeren van een aantal gegevens direct inzien wat het maximale leenbedrag is. Zij kunnen in het intermediairportaal hun financieringsaanvraag direct indienen.

Veel van de handmatige stappen zijn daarin door PAQT geautomatiseerd, waardoor de doorlooptijd van het indienen van een aanvraag significant verkort is.

Anoek Vitru
We belonen goed verhuurderschap met een lagere rente. Dat gaat wat ons betreft om meer dan een energielabel. We richten ons op beleggers die duurzame woningen willen verhuren voor de lange termijn. Financieringsaanvragen die bij die missie passen, willen we zo goed mogelijk faciliteren. Ons intermediairportaal, speelt daar een belangrijke rol in.
Anoek de Haas CEO Vitru
Contact met SaaS specialist Maurits

Meer weten?

Advies nodig of benieuwd naar de mogelijkheden rondom maatwerk portals zoals deze?

Neem contact op met Maurits

Advies nodig of benieuwd naar de mogelijkheden rondom maatwerk portals zoals deze?

Maurits helpt je graag verder.

Maurits Dijkgraaf

Terug naar overzicht

Advies nodig? We helpen je graag.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek