Nieuwe release

Drie nieuwe modules voor SaaS applicatie Vendr

Leestijd 5 min

Gisteren was het feest op kantoor. Samen met team Forest en onze opdrachtgever Vendr lanceerden we drie nieuwe modules van het digitale platform dat het verkoopproces van commercieel vastgoed ondersteunt. Met de nieuwe modules krijgen gebruikers van het platform nieuwe mogelijkheden om relaties te beheren, kopersteams te creëren en hun eigen huisstijl toe te passen. De meest innovatieve release van Vendr tot nu!

release Vendr

Over Vendr

Voor wie het platform niet kent: Vendr is een online applicatie dat gebruikt wordt door makelaars en vastgoedbeleggers. Het digitaliseert het complete verkoopproces van commercieel vastgoed, door onder andere aanbod en vraag, verkoopdocumentatie, biedingen en correspondentie samen te brengen in één digitaal platform. Het biedt talloze voordelen voor zowel makelaars als beleggers. En sinds gisteren weer enkele nieuwe, door de nieuwe release.

Nieuw relatiebeheersysteem

Eenvoudig relaties importeren, ze uitnodigen voor projecten en andere relevante gebruikers zonder moeite matchen aan off-market objecten. Met de nieuwe module ‘deelnemers’ kan het allemaal. De module is compleet geïntegreerd in de webapplicatie en vervangt daarmee de oude backend van Vendr. Door het verdwijnen van de backend hebben makelaars nu nog maar één omgeving voor alles rondom de verkoop van commercieel vastgoed.

De belangrijkste nieuwe features van de module deelnemers zijn:

  • Nog makkelijker beheren en importeren van relaties
  • Relaties rechtstreeks vanuit Vendr uitnodigen
  • Matchen van beleggers aan off-market beleggingen
  • Uitnodigingen ontvangen op basis van je beleggersprofiel

Makkelijker toegang

Met de module deelnemers zien makelaars binnen ieder project een helder deelnemersoverzicht. Ze kunnen nu nog makkelijker gebruikers toegang verlenen tot een project. Ook kunnen ze nu rechtstreeks vanuit Vendr relaties uitnodigen. Wanneer de relatie vervolgens een account aanmaakt en zelf digitaal de geheimhoudingsverklaring tekent, heeft deze direct toegang tot het project.

Ook nieuw is dat Vendr gebruikers die niet een directe relatie zijn van de makelaar, uitgenodigd kunnen worden voor een project dat off-market verkocht wordt. Op basis van hun aangegeven beleggersprofiel, vindt Vendr de juiste matches en kan de makelaar deze direct uitnodigen om het project in te zien. Zo is een bredere groep beleggers te benaderen, ook wanneer een object niet openbaar zichtbaar is op Vendr.nl.

Samenwerken in teams

De tweede nieuwe module ‘teams’ geeft kopers de gelegenheid om een kopersteam te vormen. De teamcaptain, meestal de accounthouder en hoofdaankoper, kan meerdere teamleden toevoegen aan het kopersteam. Ieder teamlid heeft dan toegang tot alle informatie van dat project, waardoor documenten niet meer doorgestuurd hoeven te worden, iedereen de door teamleden gestelde vragen en antwoorden kan lezen en iedereen de actuele status van het project zelf kan inzien.

Mijn kantoorpagina

Een laatste belangrijke update van Vendr is ‘Mijn Kantoor’. Iedere makelaar heeft nu namelijk de mogelijkheid om zelf de eigen kantoorgegevens en branding te personaliseren. Deze branding is zichtbaar in uitgaande mails, waardoor mailings die vanuit Vendr naar relaties en gebruikers worden gestuurd veel persoonlijker worden. Via Mijn Kantoor zijn relaties bovendien eenvoudig te importeren en vanuit dezelfde omgeving direct uit te nodigen om gebruiker te worden van Vendr. Alles functies zijn bovendien zo ontwikkeld, dat ze ook op mobiel handig te gebruiken zijn.

Met de release van deze nieuwste update zet Vendr weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van het platform. We zijn trots dat wij als PAQT de techpartner mogen zijn die deze ontwikkelingen mogelijk maakt. Ook een SaaS applicatie (door)ontwikkelen? Neem contact op, we helpen je graag!

Meer over Informatie over SaaS

Alle artikelen

PAQT Start today

Vragen?

We staan voor je klaar om ze te beantwoorden.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf