NIEUWE COLLEGA

Een nieuwe developer in team Mind

Leestijd 2 min

Maak kennis met Jan, de nieuwe developer van team Mind. Jan is een echte Amsterdammer. Hij is daar geboren, opgegroeid, heeft daar Informatica gestudeerd aan de UvA en woont er nog steeds. Gelukkig werkt hij nu bij ons in Utrecht .

Bij zijn vorige werkgever heeft hij gewerkt aan een online assessmentplatform voor business psychologen. Ook heeft hij ervaring met DevOps en ERP-systemen waardoor hij van grote waarde is voor PAQT en onze opdrachtgevers. Jan heeft voor PAQT gekozen omdat zijn behoefte aan diepgang naadloos aansluit op onze kwaliteitsstandaarden en uitdagende projecten. Jan ziet werken bij PAQT dan ook als dè volgende stap in zijn carrière.

In zijn vrije tijd is hij te vinden in de natuur bij zijn lokale scouting club waar hij als leiding actief is. Dus met elkaar door het vuur gaan, en als groep ergens samen een succes van maken, is voor Jan gesneden koek.

Waarom Jan voor PAQT kiest? We delen eenzelfde passie voor kwaliteit. Jan gaat ontzettend secuur te werk en heeft een diep begrip van de materie. Daarnaast heeft hij ook een scherp oog voor detail en onregelmatigheden. PAQT is dan ook de plek waar hij het uiterste uit zichzelf kan halen.

Er was een match tussen mijn behoefte aan diepgang en PAQT's passie voor kwaliteit
Jan Developer, team Mind

Jan is van huis uit een echte back-end developer. Bij PAQT wil hij zich ook graag meer ontwikkelen aan de front-end kant. Gelukkig is daar hier alle ruimte voor.

We zijn blij om Jan erbij te hebben.

Alle artikelen