Nieuwe collega

Een nieuwe Product Owner voor team Forest

Leestijd 3 min

Team Forest heeft sinds kort een nieuwe Product Owner. Maak kennis met Mariëtte!

Mariëtte startte onlangs als Product Owner bij PAQT. Hiervoor werkte ze ruim vijf jaar bij publieke omroep KRO-NCRV in Hilversum, waar ze onder andere meewerkte aan de ontwikkeling van apps voor tv-programma’s zoals De Slimste Mens. Een superleuke baan, met collega’s die voelden als een tweede familie… maar helaas wel een eindje rijden van haar huis in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Ze wilde graag wat dichter bij huis aan de slag, maar was daarbij zeer kritisch. Want als zij van baan verandert dan wil ze wel dat zelfde fijne familiegevoel terugvinden. Erg belangrijk, als je vijf dagen in de week intensief samenwerkt. Laat dat nou nét een van de kenmerken zijn waarop team Forest hun team omschrijft: ‘Enthousiast en uitgesproken loyaal naar elkaar. Als familie bijna.’ Tijdens haar sollicitatiegesprekken voelde Mariëtte de sfeer en energie waar ze naar zocht en zag ze bovendien uitdagende projecten om zich in vast te bijten.

Als ik van baan verander, wil ik hetzelfde fijne familiegevoel terugvinden, want je werkt toch vijf dagen in de week intensief samen’
Mariëtte Product Owner, team Forest

Mariëtte houdt wel van een uitdaging

Een uitdaging gaat Mariëtte niet uit de weg. In haar vrije tijd vind je haar niet zo snel met een serie op de bank, maar tref je haar eerder sportend: hardlopen, crossfit, (leren) surfen of klimmen: ze doet het allemaal. Het liefst doet ze iets wat net buiten haar comfort zone ligt, waardoor ze niet weet wat ze kan verwachten en wordt uitgedaagd. Zoals het beklimmen van de Kilimanjaro, wat ze binnenkort gaat doen!

In haar werk ziet ze graag dezelfde uitdaging. De complexe software waaraan team Forest werkt daagt haar uit om problemen van opdrachtgevers grondig uit te pluizen en met het team iets moois neer te zetten. Afgestudeerd als zowel grafisch vormgever (Grafisch lyceum) als developer (Fontys Hogeschool voor ICT), kent ze de verschillende facetten van het vak en weet ze goed de verbinding te leggen met alle aspecten van een project.

Mariëtte, van harte welkom bij PAQT!

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)