FONK150

Van een 7,7 naar een 8,5 gemiddeld - PAQT ook in 2022 in de FONK150

Leestijd 3 min

In de FONK150 kom je niet zomaar in terecht: daar gaat een uitgebreid onderzoek aan vooraf, inclusief een klanttevredenheidsonderzoek. En dit jaar ontvingen we van onze klanten daarin een 9 voor inzet & service. Iets waar we echt ongelofelijk trots op zijn. Maar misschien nog wel belangrijker, we zijn op alle vlakken gegroeid ten opzichte van vorig jaar. We scoorden toen gemiddeld een 7,7 en op basis van dat cijfer deden we meteen een belofte:
“de feedback van onze opdrachtgevers nemen we heel serieus en we gaan er aan werken om volgend jaar op alle vlakken beter te scoren.”
Er is door alle 55 PAQT collega’s keihard gewerkt on die belofte waard te maken. En dat is gelukt. Dit jaar scoort PAQT gemiddeld een 8,5. Met dit mooie cijfer staan we in de top 5 van de categorie grote digital bedrijven!

FONK150

Echte klanten, echte resultaten

Het bijzondere aan de FONK150 is dat het niet alleen gaat om grootte of om groei. De resultaten zijn op basis van gesprekken met echte klanten. En juist die klanttevredenheid hebben we heel erg hard aan gewerkt. Deze beloning, voor de inzet van het hele team, is dus met recht de kers op de taart.

FONK150 score 2022 PAQT
PAQT Robert Horsmans
Met PAQT staan we voor groei, voor samen ergens aan bouwen en ambities waarmaken. Dat begint natuurlijk bij je eigen ambities. Wij willen de allerbeste software leveren, die het leven van mensen écht beter maakt. En als ik deze cijferlijst zie, dan weet ik zeker dat we dat met het team van PAQT ook kunnen. Een mooier compliment kun je ons niet geven. De lat ligt hoog en we zullen alles op alles zetten om dit niveau te blijven halen.
Robert Horsmans Business strategist & Director PAQT.com

Hoe wordt de klanttevredenheid onderzocht?

De FONK150 Best Agencies 2022 wordt onder meer aan de hand van 28 jaar onderzoekservaring op het gebied van bureaureputaties en bureau klanttevredenheid samengesteld. De redactie van FONK doet dat op basis van de volgende parameters:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media
Fonk magazine

Over FONK

Ieder jaar wordt de FONK150 gepubliceerd. Een lijst waarin een selectie van agencies uit Nederland wordt onderzocht door middel van een onafhankelijk  klanttevredenheidsonderzoek. Meerdere opdrachtgevers van PAQT zijn benaderd tijdens dit onderzoek en gevraagd feedback te geven over de samenwerking met PAQT.

Alle artikelen