Artikel

LoonGift: samenwerken aan een duurzame en sociale wereld

Leestijd 1 min

  • Blog

Digitalisering maakt het leven makkelijker. Dat geldt niet alleen voor samenwerken, communiceren, informatie inwinnen, aankopen doen of een reis boeken, het geldt zeker ook voor schenken aan een goed doel. Kijk maar naar eens naar LoonGift dat ‘goed doen’ wel heel makkelijk maakt.

Belastingvrij schenken

In slechts een paar klikken kun je direct vanuit je salaris maandelijks doneren aan een of meerdere goede doelen naar keuze. En het is nog belastingvrij ook! 26 euro doneren bijvoorbeeld kost je hierdoor maar 16 euro. Ook goed om te weten: je gift gaat voor 100% naar de gekozen bestemming. Niets blijft aan de strijkstok van fondsenwervers hangen dus.

Wij verdubbelen de donaties

LoonGift is onderdeel van de secundaire arbeidsvoorwaarden van PAQT. Als onderneming vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een duurzame en sociale wereld. En dat geldt ook voor veel (we denken eigenlijk alle) collega’s hier. Met LoonGift willen we het zo makkelijk mogelijk voor ze maken om een goed doel te ondersteunen. Daarnaast verdubbelen we iedere gift, uiteraard automatisch

TSH
The Social Handshake

Innovatief platform

Het LoonGift platform voor werkgevers en werknemers is een prijzenswaardig initiatief van startup The Social Handshake. De goede doelen zijn zeer gevarieerd: van dierenwelzijn, onderwijs en kunst & cultuur tot internationale hulp, gezondheid en lokale doelen zoals Voedselbank Amsterdam. Alle doelen zijn gescreend op transparantie, efficiëntie en effectiviteit.

Alle artikelen