Nieuwe collega

Een nieuwe fase voor PAQT

Leestijd 3 min

  • Behind the scenes
  • News

Al vier jaar op rij mochten we een FD Gazellen award in ontvangst nemen voor onze snelle groei. Inmiddels zijn we in een nieuwe groeifase beland, met ruim 50 collega’s en acht teams. Om onszelf op het juiste pad te houden, stelden we onlangs een Head of Operations aan: Mathijs Huisman. Hij zal de verdere groei van PAQT in goede banen leiden en zorgen dat onze teams zich vol kunnen focussen op onze opdrachtgevers. Maak kennis met Mathijs!

Mathijs PAQT - operations

Dit is Mathijs

Mathijs is een echte leider en een teamplayer. Niet alleen bij ons, maar ook privé. Zo coacht hij het voetbalteam van zijn zoontje, is hij aanvoerder van zijn eigen zaalvoetbalteam en zet hij zich in als bestuurslid van de lokale voetbalclub.

Tijdens zijn studie Digitale Communicatie in Utrecht specialiseerde hij zich in projectmanagement. In de daaropvolgende jaren deed hij ervaring op bij verschillende snelgroeiende bedrijven als Ordina, Clockwork en Visma Onguard. Hier was hij  verantwoordelijk voor de gehele operatie, of een deel daarvan. Omdat deze bedrijven destijds in dezelfde groeifase als PAQT verkeerden, brengt Mathijs een enorme bak aan ervaring mee om de groei van PAQT in goede banen te leiden. Door de interne processen en bedrijfsvoering op orde te houden en te verbeteren, zorgt hij voor rust in de operatie, waardoor onze teams met volle focus aan lopende projecten kunnen werken.

Waarom kiezen voor PAQT?

Mathijs koos voor PAQT, omdat we volgens hem voor een enorme uitdaging staan. De snelle groei die we doormaken en onze diversiteit aan opdrachtgevers sprak hem erg aan. Hij weet als geen ander hoe belangrijk het is om een stabiele basis te creëren en je voor te bereiden op verdere groei. En precies dat is wat hij gaat doen als Head of Operations bij PAQT.

Bij een snel groeiende organisatie is het van groot belang om de interne processen en bedrijfsvoering op orde te hebben en voor te bereiden op verdere groei.
Mathijs Huisman Head of Operations

Wat mogen we verwachten van Mathijs?

Als Head of Operations gaat Mathijs onze interne organisatie verder professionaliseren. Eerst zal hij zich hiervoor de komende periode onderdompelen in de huidige werkwijze en ideeën opdoen voor verdere verbeteringen. Hij wil nog niet te veel verklappen, maar data en BI gaat hierin een grote rol spelen. Ook heeft hij de ambitie om samen met de ontwikkelteams het PAQT platform verder uit te bouwen, zodat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen helpen.

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)