Nieuwe collega

Nieuwe marketeer in Team Growth

Leestijd 2 min

  • Behind the scenes

Maak kennis met Louis, onze nieuwe content marketeer. Als PAQT ontwikkelen we allerlei digitale oplossingen en hij is degene die al die mooie verhalen mag opschrijven en delen met de rest van de wereld. Binnen het marketingteam is Louis namelijk verantwoordelijk voor het maken van content.

Content marketeer Louis

Na zijn studie Marketing Management aan de Universiteit in Tilburg (en uitwisseling in Rome), ging hij direct aan de slag bij een inkoop en contractmanagement SaaS-platform in Utrecht.

Initieel als consultant en accountmanager, later werd hij marketingmanager om uiteindelijk met een internationaal content team aan de slag te gaan. Zo deed hij ruime ervaring op aan de commerciële kant van softwareontwikkeling en de wereld van SaaS dus!

Louis - PAQT

Creatief binnen en buiten ‘het veld’

In zijn vrije tijd is hij actief hardloper, vinylverzamelaar maar ook klimmer. Je vindt hem geregeld in de vele boulderhallen in Utrecht, waaronder die vlakbij het kantoor van PAQT. “Ik zie het een beetje als ingewikkelde puzzels oplossen, maar dan met fysieke kracht en flexibiliteit. Alleen jammer dat Nederland zo plat is.”

Als het weer een beetje meezit, is een ritje naar België of Frankrijk dan ook zo gemaakt om daar aan echte rotsen te klauteren. Verder weg van huis werden ook in de Filipijnen en Kenia al verschillende rotspartijen beklommen. “Het is echt gaaf dat juist ook dáár te doen, niet alleen vanwege de fantastische gebergtes. Je leert lokale klimmers kennen en net weer wat andere aspecten van de omgeving en cultuur.”

“Als marketeer vind ik de creativiteit het mooiste onderdeel van het vak – iets dat ik in het verzamelen van vinyl en het sportklimmen ook opzoek. Of het nou een prachtig ontworpen platenhoes is of het bedenken van een creatieve ‘move’ tijdens het klimmen. Daar haal ik echt mijn energie uit.”

De diepte in

Aan zijn tijd in Rome hield hij een kleine obsessie voor espresso over. “Ik vind het leuk zaken helemaal uit te pluizen, niet alleen bij het schrijven van content maar ook in mijn vrije tijd. De werelden van espresso en ook vinyl zijn er echt twee waarin je je compleet kan verliezen aan allerlei details en eigenaardigheden. Heerlijk! Als ik dus mag schrijven over wat we met PAQT allemaal aan oplossingen bouwen, probeer ik ook echt diep op de materie in te gaan. Welke uitdagingen kennen onze opdrachtgevers en hoe zien die er vanuit verschillende perspectieven uit? Daar leren we vervolgens allemaal weer van.”

Welkom Louis!

Alle artikelen