PAQT is sponsor van karttalent Luuk Taal

Leestijd 2 min

Door Dagmar Ingelse
  • News

Elf jaar is hij; het Oud-Bijerlandse toptalent Luuk. Afgelopen weekend liet hij in Italië nog menig concurrent op het asfalt achter zich, een prestatie van formaat. Deze week was hij weer terug in Nederland en tekende hij een sponsordeal met PAQT.

Luuk kart als sinds zijn vijfde en werd op zijn 9e gescout door Energy Corse Benelux. Een droomstart van zijn carrière, want met dit team rijdt hij onder andere wereldkampioenschappen en de Italian Trophy. Allemaal een opstap naar zijn grote droom: de Formule 1.

Talent genoeg, maar met alleen talent kom je er niet. In de kartwereld, net als in de F1, zijn racers afhankelijk van sponsoren. En wij zijn maar wat graag een van de partijen die Luuk mogen helpen om zijn droom te realiseren.

Kwam Luuk dan helemaal naar Utrecht om een handtekening te zetten? Natuurlijk niet. Racefanaten als we zijn hebben we onze eigen racegame en stoelen staan. Een setup die Luuk maar wat graag gebruikte om Robert Horsmans, directeur bij PAQT, te laten zien hoe dat racen wél moet.

Alle artikelen