Award

PAQT ontvangt voor vierde jaar op rij FD Gazellen Award

Leestijd 2 min

  • News

Voor de vierde keer op rij is PAQT door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle. PAQT is daarmee één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Dat gaat niet alleen over omzet, maar ook over winstgevendheid en personeel. En daar zijn wij als PAQT natuurlijk hartstikke blij mee.

PAQT ontvangt voor vierde jaar op rij FD Gazellen Award

Criteria

Om een plek te bemachtigen in de lijst met snelst groeiende bedrijven geldt een aantal criteria. Het belangrijkste criterium is de omzetgroei van minimaal 20% in de afgelopen drie jaar. Daarnaast wordt nu ook de groei van medewerkers en de winstgevendheid meegeteld. Zo wordt ook de toegevoegde waarde van bedrijven meegenomen. De FD Gazelle award is overigens volledig gebaseerd op cijfers en is journalistiek compleet onafhankelijk.

PAQT Robert Horsmans
“Bij PAQT blijven we vooruit kijken en laten we met deze nominatie voor de vierde keer op rij zien dat we blijven groeien. Ons team het weer voor elkaar gekregen. Dat maakt me ongelofelijk trots.”
Robert Horsmans Business strategist & Director

Van creativiteit naar zelfsturend

PAQT heeft een mooie en stabiele groei meegemaakt in de afgelopen jaren. Vanaf 2017 zijn we vanaf de pioniersfase, waar creativiteit en ideeën de hoofdrol spelen, aangekomen bij de delegeerfase met bijna 50 medewerkers. Een geweldig resultaat in zo’n korte tijd.

Door het introduceren van zelfsturende teams zorgen we er daarbij ook voor dat ieder team zelf de leiding neemt over de werkzaamheden. Een manier van werken die voor PAQT en voor onze opdrachtgevers de sleutel is tot het waarmaken van stevige ambities.

Alle artikelen