Nieuws

PAQT voor het derde jaar op rij in FONK150!

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau

Fantastisch nieuws: voor het derde jaar op rij staat PAQT in de FONK150. Na het prachtige resultaat vorig jaar, beloofden we alles op alles te zullen zetten om dit niveau te blijven halen. En dat is gelukt! Na de score van gemiddeld 8,54 in 2022, scoren we dit jaar met een 8,82 zelfs nóg hoger. Wat is de FONK150 en hoe is het cijfer opgebouwd?

Fonk150 2023 PAQT.com

Beoordeeld op meer dan alleen cijfers en groei

Goede software ontwikkelen doe je samen. Het is daarom geweldig om te lezen dat deze ranking onder andere gebaseerd is op input vanuit onze opdrachtgevers. Want daar werken we iedere dag aan: de beste software bouwen als techpartner aan jouw zijde. Dat we met zo’n hoge score in deze ranking staan, betekent daarom ook een bevestiging van onze werkwijze en visie op softwareontwikkeling. In de nieuwe categorie Tech van de FONK150 editie van 2023 claimt PAQT direct de nummer-1 positie in de groep grote bureaus!

Hier een overzicht van de scores van PAQT in de categorie Tech (groot):

Meest creatief: 8,85
Meest effectief: 8,92
Best business accelerators: 8,69

 

PAQT Robert Horsmans
Met onze opdrachtgevers vormen wij een partnerschap, een pact. En een echt goede partner zijn, lukt alleen met een ambitieus en hecht team. Dat ons harde werk ook dit jaar weer beloond is met een plek in de Fonk150 is geweldig. De nummer 1 positie in de categorie Tech, het hoogst haalbare, is een prachtige erkenning voor ons. Dank aan onze opdrachtgevers voor deze klinkende cijfers. Bij PAQT krijgen wij van dit resultaat nog meer energie om een échte techpartner te zijn!
Robert Horsmans Business strategist & Director PAQT.com

Hoe wordt de klanttevredenheid onderzocht?

De FONK150 Best Agencies 2023 wordt onder meer aan de hand van bijna 30 jaar onderzoekservaring op het gebied van bureaureputaties en bureau klanttevredenheid samengesteld. De redactie van FONK doet dat op basis van de volgende parameters:

  • Resultaat bureau klanttevredenheidsonderzoek (gemiddeld 8 of hoger)
  • Zichtbare durf te vernieuwen
  • Klantenlijst die ertoe doet
  • Zichtbaar en gepassioneerd ondernemerschap
  • Positieve zichtbaarheid in de media

Over FONK

Ieder jaar wordt de FONK150 gepubliceerd. Een lijst waarin een selectie van agencies uit Nederland wordt onderzocht door middel van een onafhankelijk  klanttevredenheidsonderzoek. Meerdere opdrachtgevers van PAQT zijn benaderd tijdens dit onderzoek en gevraagd feedback te geven over de samenwerking met PAQT.

Alle artikelen

PAQT Start today

Groeien?

Met een techpartner kom je verder

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf