Nieuws

PAQT voor het eerst in de Emerce 100!

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau
  • News

PAQT.com staat voor het eerst in de Emerce 100! In de categorie Digitale Development Agencies staan we op de 4e plek met 5,5 sterren (van de maximaal 7). En daar zijn we ongelofelijk trots op!

Emerce100

Vorige week verscheen de negentiende editie van Emerce 100, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Centraal daarin staat hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorie├źn.

Het onderzoek kijkt naar Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Emerce 100 is een imago-onderzoek dat resulteert in een 7-puntsschaal uitgedrukt in 7 sterren. Motivaction voert het onderzoek uit en verrijkt dit met andere relevante marktdata.

Emerce 100 2024
Maurits
Ontzettend trots op het PAQT team voor onze eerste vermelding in de Emerce 100. Al jaren staan we als PAQT voor een lange termijn visie en kwaliteit. Een 4e plaats in een lijst met zoveel sterke andere bureau's bevestigt dat we op de goede weg zijn. Nu hard werken om dit jaar het nog beter te doen!
Maurits Dijkgraaf Business Strategist & Director

Op haar website legt Emerce meer uit over hoe het onderzoek is uitgevoerd: “In de periode van 25 september tot en met 25 oktober 2023 zijn ruim 70.000 mensen uit de Emerce-database per e-mail uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek en zijn er 10.000 uitnodigingen verstuurd naar StemPunt-respondenten. In totaal hebben 1.812 respondenten het onderzoek voltooid.”

Lees hier meer over het onderzoek en de resultaten.

Alle artikelen

PAQT ambitie

Wat is jouw ambitie?

Vertel ons je doelen en we gaan samen van start.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf