Maatwerk software

Software ontwikkelaar bij PAQT

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière als softwareontwikkelaar? Dan heeft PAQT je veel te bieden. Je werkt aan software die ertoe doet. In een enthousiast high performance team. En in nauwe samenwerking met de opdrachtgever.

Software ontwikkelen moet makkelijker

Alleen met de juiste software blijf je relevant. Dat weten de beslissers van bedrijven en organisaties zelf ook wel. Toch zijn ze vaak huiverig om de eerste stap te zetten. Ze weten niet precies wat die softwareontwikkelaar doet. Maar weten wel dat softwareprojecten regelmatig uit de hand lopen of niet precies opleveren waar behoefte aan is.

Dat moet anders. En dat kan ook anders hebben we inmiddels bewezen. Met ons zelf ontwikkelde samenwerkingsplatform PAQT.com en de werkmethodiek RISE overbruggen we de kloof tussen business en IT. Met één waarheid voor iedereen. Transparant, begrijpelijk en vooral ook: makkelijk. Zo blijft de regie waar die hoort, bij de opdrachtgever.

Meer over RISE

PAQT begrijpt ons bedrijf, onze processen en onze markt en levert snel.
Het is een dynamische club met leuke, jonge medewerkers,
waar we ook op langere termijn graag mee blijven samenwerken!
Bas Pardoel Managing Director

Als softwareontwikkelaar blijf je betrokken bij de opdrachtgever – ook na livegang

Samenwerken aan software implementatie krijgt bij PAQT een radicaal andere invulling – en dat is voor enthousiaste softwareontwikkelaars wel zo interessant. Via het platform PAQT.com werken jij en je team direct en intensief samen met opdrachtgever.

Het team is (en blijft) maximaal betrokken bij de ideeën, ambities en successen van de opdrachtgever. Dat maakt het werk interessanter, zinvoller en ook gewoon leuker. Het zorgt bovendien voor betere oplossingen in minder tijd. Wil je zien hoe we dat doen? Een afspraak voor een middag ‘digitaal meelopen’ is zo gemaakt.

Ontdek de teams

Wordt het tijd voor echte uitdaging als softwareontwikkelaar?

Werken bij PAQT betekent echt meedenken. En samen met je team en de opdrachtgever steeds weer nieuwe slimme, relevante en bedrijfskritische softwareoplossingen ontwikkelen.

Onze teams werken met de beste technieken en systemen. Hebben veel vrijheid en dus ook verantwoordelijkheid. En krijgen alle ruimte om te leren en te experimenteren.

Neem contact op
Arlon - PAQT Software
Als Software Architect ben ik verantwoordelijk voor de techniek binnen PAQT. Ik vind het erg belangrijk dat we steeds nieuwe kennis opdoen en dat we die met elkaar delen. We proberen onze technology stack compact en zeer vooruitstrevend te houden, zo houden we het werk écht leuk en uitdagend.

Onze services

Hier mag je als softwareontwikkelaar op rekenen

Een onderneming is zo goed als de mensen die er werken. We doen er daarom alles aan om onze specialisten in staat te stellen het beste uit zichzelf (en elkaar) halen. Met uitdagende, relevante projecten en met de modernste middelen en technieken voor het implementeren van cloud native software, mobiele apps en slimme koppelingen. Dit zijn de vier beloftes aan onze specialisten.

 • Ruimte voor creativiteit en experimenten

  Jij werkt bij PAQT aan projecten die er echt toe doen. Samen met je vaste team draag je daarvoor de verantwoordelijkheid. Belangrijke beslissingen nemen jullie als specialisten zelf. Daar komt geen baas aan te pas.

 • Je gewaardeerd voelen

  Jij doet ertoe bij PAQT. Dat merk je niet alleen aan een goed salaris en flexibele werktijden. Je wordt betrokken bij strategische en praktische zaken. Alles is bespreekbaar. Successen vieren we samen.

 • De beste versie van jezelf zijn

  Jij krijgt de ruimte, de tijd en een vrij besteedbaar opleidingsbudget om beter te worden in je vak – zonder terugbetalingsregeling. Je ontwikkelt je langs een carrièrepad dat bij jou past aan de hand van jouw ambition board.

 • Een prettige, veilige omgeving

  Jij voelt je hier op je gemak. In een prettige sfeer wordt hard gewerkt, maar we nemen ook de tijd om te ontspannen en te chillen. En die gezelligheid is altijd vrijblijvend. We gaan open en respectvol met elkaar om. Voor vingerwijzen en zondebokken is er geen plaats.

PAQT ambitie

Wat is jouw ambitie?

Vertel ons je doelen en we gaan samen van start.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf