Nieuwe collega

Team Force op volle kracht!

Leestijd 3 min

Onze nieuwe collega Stephanie versterkt sinds kort team Force als Product Owner. Bij haar vorige werkgever ontwikkelde ze reken- en taalsoftware voor het onderwijs. Haar studie pedagogische wetenschappen en coding bootcamp aan de New York Design Academy legden hiervoor de perfecte basis.

Na vijf jaar ontwikkelen aan één product vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het liefst op een plek waar ze aan meerdere projecten tegelijk kan werken. Bij PAQT vond ze wat ze zocht! Het feit dat we vergelijkbare maatschappelijke projecten als Voorleesexpress en Leslab ontwikkelen, sprak haar enorm aan. Al kijkt ze ook uit naar andere projecten die haar horizon verder verbreden dan het onderwijs waar haar interesse ligt. ‘Iets doen wat ertoe doet’… daar draait het volgens haar om. Impact creëren dus!

Van developer naar product owner

Van developer naar Product Owner is volgens Stephanie een logische stap. Ze verheugt zich op meer contact met opdrachtgevers, om mee te denken in de juiste oplossing en goed door te kunnen vragen wat de vraag achter de vraag is. Haar technische kennis en sociale skills kan ze goed combineren om de brug te slaan tussen onze opdrachtgevers en het team, en zo software op te leveren waar iedereen blij mee is!

Naast technische en social skills brengt Stephanie ook veel creativiteit mee naar team Force. In haar vrije tijd uit ze dat in videobewerking, het bouwen van een ballenbaan voor haar zoontje of het maken van aquarel illustraties. Tijdens het werk biedt haar creativiteit en front-end ervaring vooral toegevoegde waarde omdat ze flexibel kan denken en verbeteringen in de designs kan aanbrengen.

Wij zijn bijzonder blij dat we deze ervaren collega in team Force mogen verwelkomen. Stephanie, van harte welkom bij PAQT!

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)