Behind the scenes

Team Spirit heeft er een nieuwe developer bij!

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau

Maak kennis met Janne: de nieuwe developer bij Team Spirit. Voordat hij vorige maand bij ons startte, werkte hij gedetacheerd voor diverse opdrachtgevers. Soms als enige developer, soms binnen een team. “Het was een fijne werkgever, zat er goed op mijn plek. Toch was ik op zoek naar een wat grotere organisatie, waarbij ik meer zou programmeren in vaste teams en mijn kennis kan verbreden.” Met die wensen kwam Janne uiteindelijk bij PAQT uit.

Developer Janne aan het werk bij PAQT

Het recruitmentproces beviel hem uiterst positief: “Alles was eigenlijk vanaf het eerste moment volledig duidelijk. Anders dan ik gewend was. Duidelijke communicatie, een agenda bij elke afspraak. Dat voelde erg prettig.”

Inmiddels is Janne gestart aan de eerste projecten, en dat bevalt goed. “Ik ben ontzettend blij met de code reviews. Iedereen kijkt hier echt naar je code alsof het zijn of haar eigen code is. Samen zoek je naar de beste oplossingen. Dat werkt erg prettig en levert interessante inzichten op.”

Ook toe aan een nieuwe stap?

Bekijk onze vacatures
Janne de Vos

Meedenken met de business

Doordat hij voorheen wel eens als enige developer bij een opdrachtgever actief was, heeft hij veel ervaring met het direct samenwerken met de business. “Ik dacht voorheen wel eens mee over het optimaliseren van bedrijfsprocessen en hoe IT daaraan kan bijdragen. Zo kan ik een wens goed vanuit het oogpunt van de opdrachtgever bekijken. Maar begrijp ik ook vaak goed wat de achterliggende motivatie is achter een wens.”

Daar houden we van, meedenken met de business en dat vertalen naar digitale oplossingen. Welkom Janne!

Alle artikelen

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin
Toestemming(Vereist)