Technieken

Innovatief samenwerkings platform

PAQT verbindt mensen, processen en techniek

PAQT platform digital

In control met PAQT

Goede samenwerking is cruciaal bij softwareontwikkeling. Toch is er, zeker bij grote en zeer complexe projecten, altijd een risico dat de opdrachtgever en de specialisten van het ontwikkelteam elkaar enigszins uit het oog verliezen.

Het nieuwe, zelf ontwikkelde samenwerkingsplatform PAQT brengt de business en de techniek weer met elkaar in lijn. Alle betrokkenen zijn continu en realtime op de hoogte van de voortgang van een project, maar ook van de business case en de visie en ambitie achter een applicatie.

De visie achter het platform

Het platform reflecteert onze visie op hoe je samen succesvol software kunt ontwikkelen. Het idee van één waarheid voor iedereen staat daarbij centraal. De opdrachtgever en zijn projectteam moet inzicht hebben in en feeling houden met het ontwikkelproces. En anderzijds kunnen de developers hun werk alleen goed doen als ze begrijpen wat de context en het doel van de software is.

Iedereen heeft via PAQT realtime toegang tot dezelfde informatie. Informatie die bovendien, ook zonder technische kennis, overzichtelijk en volkomen begrijpelijk moet zijn. Tot slot vindt alle communicatie tussen de verschillende partijen plaats via het platform, Misverstanden en gemiste of zoekgeraakte e-mails zijn daarmee uitgesloten.

PAQT platform

Rapporteren

Voor jezelf en aan je stakeholders, rapporteren was nog nooit zo makkelijk

Budget

Greep op je project en je budget, je ziet alle informatie live

Grafieken

Informatie kun je als data en grafiek opvragen zodat zelf kopieëren en opmaken verleden tijd is

PAQT platform go digital

Met PAQT heb je

  • Duidelijkheid voor iedereen
  • Minder tijd nodig voor administratie
  • Meer tijd over voor het project zelf
  • Betrokkenheid van stakeholders
  • Maximale controle
  • Mensen, processen en techniek in lijn
  • Meer plezier!
PAQT go digital

Alle stakeholders betrokken

Degene die van klantzijde verantwoordelijk is voor het project is een volwaardig lid van het ontwikkelteam. Uiteraard bieden we hem (of haar) alle handvatten om zo efficiënt en daadkrachtig mogelijk samen te werken. We hebben daar zelfs een speciale training voor ontwikkeld.

Advies nodig? We helpen je graag.

Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek