Behind the scenes

Tijdens zijn eerste imPAQTday is Radboud gelijk los!

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau

In week 4 van zijn tijd bij PAQT zit Radboud inmiddels, maar de junior developer zit allesbehalve stil. In zijn eerste echte baan krijgt hij gelijk allerlei projecten mee en geniet hij van de variatie. “Het is wel wat hectisch en heus niet makkelijk, maar je krijgt veel mee.”

Radboud en Werner

Radboud studeerde Applicatie en Mediaontwikkeling aan het Summa College in Eindhoven. Maar het programmeren zat er al vanaf jongs af aan in: “Het begon eigenlijk met het ontwikkelen van plugins voor Minecraft in Java. Uitbreidingen op het spel, mini games, nieuwe items. Heel veel kopiëren, kijken wat het doet. Je probeert wat, je komt een probleem tegen en gaat het oplossen. Zo leer je het dan.”

Radboud

Van CV update naar PAQT

Na zijn studie werkte Radboud zijn CV bij op Indeed en zo kwam Kelvin met hem in contact. Een gesprek met Arlon, een code opdracht en kennismaking met Team Mind verder en Radboud tekende bij PAQT!

Ook toe naar een vervolgstap voor je carrière?

Bekijk onze vacatures

Aan de slag met de API van Slack tijdens imPAQTday

Een leuk hoogtepuntje kwam tijdens zijn eerste imPAQTday. “Ik zag vorige week dat onze poll integratie in Slack tegen zijn limieten opliep en ik dacht: dat moeten we ook zelf kunnen bouwen.” Radboud gebruikte dus de dag van zelfontwikkeling bij PAQT dus voor het bouwen van een integratie met Slack. “’s Ochtends ben ik begonnen en rond de middag was het af. Nu moet ik alleen nog de documentatie schrijven en de code opruimen. Je probeert namelijk van alles tijdens het ontwikkelen. Nu het werkt, kan ik code weghalen die niet meer nodig is. Het was leuk eens met de API van Slack te oefenen.”

Slack API Poll
Radboud
“Ik zag vorige week dat onze poll integratie in Slack tegen zijn limieten opliep en ik dacht: dat moeten we ook zelf kunnen bouwen.”
Radboud Junior Developer

Het reizen vanuit Uden, waar Radboud woont, is nog een behoorlijke kluif, maar vanaf volgende week gaat Radboud iets meer thuiswerken. Vanavond, na imPAQTday, maakt Radboud echter even een kleine detour. Er staat een concertje in Doornroosje in Nijmegen op het programma: Against the Current. “Ik zag ze in 2022 al een keer eerder, en vanavond weer. Onderweg eet ik dan wel iets. Leuke band, een beetje pop.”

Welkom Radboud!

Alle artikelen

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin