Top prestatie

Tweede plaats na 4800 kilometer roeien!

Leestijd 3 min

Door Thomas de Jong

Hij heeft het gedaan! Na 32 dagen, 13 uur en 23 minuten non-stop roeien is collega Jos samen met zijn team aangekomen aan de andere kant van de Atlantische oceaan.

Op 12 december 2022 vertrok hij vanuit de Canarische eilanden om na ruim een maand en 4800 roei-kilometers, als tweede boot aan te komen bij de finish op Antigua. De aankomst was een waar feest met fakkels, lachende gezichten en natuurlijk geliefden die aan wal op ze stonden te wachtten. Wat een prestatie!

Transatlantische roeirace

Talisker Whisky Atlantic Challenge is een transatlantische roeirace waar jaarlijks enkele tientallen teams zich aan wagen. Als onderdeel van het vierkoppige team This Way Up zette Jos deze fantastische prestatie niet alleen voor zichzelf neer, maar ook voor een goed doel. Met hun tocht zamelt het team geld in voor Starlight, een Britse organisatie die zich inzet om de nare ervaring van zieke kinderen tijdens hun behandeling iets beter te maken. Ze zorgen met speelgoed, mini-vakanties en speciale uitjes dat kinderen, ondanks hun ziekte, leuke ervaringen blijven beleven en weer even kunnen lachen

PAQT Jos
De oceaan is sterk, maar wij ook. We blijven doorpakken en gaan sterk eindigen.
Jos Lead Developer, team Core

En Jos? Die maakt het naar eigen zeggen goed. Hij verheugt zich op lekker eten en een zacht bed. Hij is vooral ook erg blij om weer vaste grond onder zijn voeten te hebben en terug te zijn bij familie en vrienden die hij ruim een maand heeft moeten missen. Binnenkort is hij weer terug op kantoor. Mocht je hem tegenkomen, dan is een kleine highfive wel op z’n plek.

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)