Behind the scenes

“Van een bak werk dat af moest, naar samen prioriteren”

Leestijd 1 min

Door Louis Gossieau

Vorige maand startte Robert binnen Team Mind. Hij zocht naar doorgroeikansen en een iets grotere organisatie. Hoe is de weg naar PAQT voor hem verlopen?

Robert Groot

Robert begon tijdens zijn studie al bij een bedrijf dat ook net als PAQT maatwerksoftware bouwde. “Ik ben er na mijn studie fulltime aan de slag gegaan. Het was een kleine organisatie. Zeker leuk werk, maar weinig echte doorgroeimogelijkheden. Logisch ook, het was er zo klein, dat je als enige ‘team’ gewoon altijd met softwareontwikkeling bezig was. Er is dan weinig tijd voor persoonlijke ontwikkeling, laat staan kansen voor doorgroei naar iets als een team lead. Daar was ik op een gegeven moment wel aan toe.”

Robert is Full Stack developer, maar weet niet zo goed welke ‘kant’ van developen hij nou echt het leukst vind. “Ik volg de vooruitgang van de front-end frameworks met plezier. Design zelf heb ik niet veel mee, maar wel het technische gedeelte daarvan. Van de meeste stories pak ik dus zowel de backend als de fronteend op. Die variatie vind ik voor nu ook wel leuk, maar uiteindelijk wil ik misschien wat meer devops leren.”

Robert

Samenwerken

“De opdrachten an sich zijn vergelijkbaar, maar het grote verschil zit hem in diverse teams hier en de vele jonge mensen. Daar ben ik blij mee. Ik merk hier nu wel dat we onderling meer afstemming hebben dan ik voorheen gewend was. In plaats van een grote bak met issues en dan min of meer zelf bepalen wat je oppakt, overleggen we hier eerst wat prioriteit heeft en hoeveel tijd je eraan denkt te gaan besteden. Zo werk je veel meer in teamverband.”

Ook toe aan een vervolgstap in je carrière?

Bekijk onze vacatures

Buiten werk is Robert een heuze thuisbarista. “Ik noem mezelf geen snob, maar weet wel wat ik lekker vindt. Thuis heb ik een prima apparaat waar ik lekkere espresso mee kan zetten.”

Nu maar hopen dat de espressobar beneden in het gebouw en het koffie apparaat op kantoor Robert kunnen bekoren! Maar dat komt vast wel goed. Welkom Robert!

Alle artikelen

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Nieuwsgierig?

Plan een kennismaking en we geven je graag een rondleiding.

Bekijk onze vacatures

Plan een rondleiding

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 030 820 0358

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag om een rondleiding in te plannen.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin