Team

Alex | onze nieuwe Product Owner

Leestijd 4 min

Door Dagmar Ingelse

Dat een crisis ook een kans is, bewijst Alex. Hij greep de pandemie aan om te kijken wat hij nou echt wilde met z’n carrière. Het antwoord: de brug zijn tussen mens en techniek.

Alex Product owner PAQT

Vanwege zijn internationale opvoeding leerde hij al vroeg van uit verschillende invalshoeken te denken. Met zo’n achtergrond wordt het bijna vanzelfsprekend om creatief om te gaan met uitdagingen en verrassende oplossingen te bedenken. En dat komt hem in zijn werk bij PAQT goed van pas. De uiteenlopende projecten houden hem scherp en bieden hem de mogelijkheid helemaal in verschillende bedrijven en branches te duiken. Hij hoeft zich bij ons dus geen moment te vervelen.

Vanaf jongs af aan heb ik al een IT-knobbel. Maar ook commercieel denken zit ingebakken. De functie van product owner is me dan ook op het lijf geschreven. Hierin kan ik mijn kennis van IT en mijn creativiteit combineren om, samen met het team, de oplossing voor de opdrachtgever tot een hoger plan te tillen
Alex Product Owner

Alex maakte ooit kennis met het vak product owner bij een fitness startup. De liefde voor het vak en voor de sport zijn altijd gebleven. Zo houdt hij van basketbal, tennis, kite- en golfsurfen en ja, ook nog steeds van fitness.
Welkom Alex!

Alle artikelen

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin Verbeek - Recruiter
Toestemming(Vereist)