Nieuwe collega

Een nieuwe kracht voor Team Force!

Leestijd 1 min

Door Louis Gossieau

In zijn eerste maand heeft Barry direct furore gemaakt aan de tafelvoetbaltafel. Die was er in zijn vorige baan ook, dus hij had al enige voorsprong. Tijd om eens verder kennis te maken!

Developer Barry op zijn werkplek

Vlak voor hij begon bij PAQT, ging Barry eerst nog op vakantie naar Costa Rica en Panama. “Met een groep leeftijdsgenoten hebben we rondgereisd en fantastische plekken gezien. Ondanks dat je niemand van tevoren kent, bouw je toch tijdens zo’n reis een sterke band op. De tweede reünie wordt al gepland.”  

Ruim 7 jaar werkte Barry bij zijn vorige werkgever. Een bedrijf dat e-Commerce systemen bouwde voor haar opdrachtgevers. Iets waardoor Barry veel ervaring opdeed wat betreft de klantvriendelijkheid van code. “Bij het bouwen van webshops moet je echt nadenken vanuit de opdrachtgever. De gebruikservaring is dan heel belangrijk. Ik ben dan wel geen frontend developer, maar een solide backend staat aan de basis.” 

Een backend developer die graag voor kwaliteit gaat, maar ook op zoek was naar een plek om weer nieuwe dingen te leren. Daar houden we van! 

Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Bekijk onze vacatures
Developer Barry Profielfoto

“Bij PAQT hoop ik mijn technische kennis weer verder op te schroeven. De standaarden zijn hoog, daar wil ik van leren. Voorheen werkte ik aan veel verschillende projecten tegelijk, hier kan ik me echt focussen op een project. Dat helemaal finetunen. Het is gaaf te kunnen ontdekken hoe dat is.” 

De samenwerking bij PAQT is ook anders dan wat hij gewend was. Dat merkte Barry gelijk. “Ik kwam uit een team van 10 developers waar je toch een beetje je eigen ding deed. Hier heb je echt dat peer programming met code reviews om samen te sparren over issues. Dan leer je niet alleen zelf iets, maar leer je aan anderen ook wat. Je voorkomt dus niet alleen fouten, maar door het telkens uit te leggen begrijp je steeds beter wat je eigenlijk doet, en waarom.” 

Welkom Barry! 

Alle artikelen

PAQT Red Dagmar Ricardo CTA

Sluit je aan bij PAQT

Kijk snel of we bij elkaar passen.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar +31 6 39 67 51 65.

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Kelvin Verbeek
Kelvin
Toestemming(Vereist)