Branches

Overheid

Slimme, efficiënte en schaalbare oplossingen voor overheden

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar

06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf
PAQT Overheid Utrecht

Software op maat voor de overheid

Digitalisering betekent een wereld vol kansen en mogelijkheden voor de overheid. Door processen te automatiseren winnen ambtenaren aan tijd, inzicht en overzicht, waardoor ze zich meer kunnen richten op de inhoud en op het daadwerkelijk helpen van de burger. Anderzijds wordt het voor burgers en bedrijven makkelijker om allerlei zaken snel en makkelijk zelf online af te handelen.

PAQT helpt de overheid om de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren.

Overheidtrends 2021:
Artificial intelligence en digitale burgers

Drie belangrijke trends spelen een rol bij digitalisering door de overheid.
Dankzij artificial intelligence wordt het mogelijk om handelingen, waar nu nog het oordeel van een ambtenaar voor nodig is, op basis van vooraf gedefinieerde algoritmes te laten uitvoeren.

Daarnaast zien we een sterke opkomst van de digitale burgers die hun zaken bij voorkeur online willen regelen. Net als bij de banken bijvoorbeeld, zal de balie steeds vaker plaats maken voor de app. De burger verwacht wel dat zo’n app ook eenvoudig en prettig in het gebruik is. De komende jaren zal de overheid veel tijd besteden aan customer experience.

Natuurlijk is automatisering bij de overheid geen nieuw verschijnsel. Sommige systemen, denk aan belastingapplicaties, bestaan al tientallen jaren. Met nieuwe technieken is het mogelijk om data uit deze systemen in een fraaie, prettige omgeving te presenteren. Oude systemen hoeven daardoor niet te worden vervangen maar krijgen een nieuwe laag er omheen.

Optimale beveiliging

Zeker als het om persoonsgegevens gaat, zijn veiligheid en betrouwbaarheid van bedrijfskritische betekenis. En dan hebben we het niet alleen over de systemen en koppelingen, maar zeker ook over verantwoord gebruik. Dat veiligheid in de meest brede zin bij PAQT topprioriteit heeft, bewijst onze ISO 27001 en NEN 7510 certificatie.

PAQT overheid branche
PAQT overheid software

Security by design

‘Security by design’ is ons credo. Dit betekent dat beveiliging niet achteraf maar juist vanaf het begin in het ontwerp wordt meegenomen. Dat we vanaf de start precies weten waar we mee bezig zijn. Daar trainen we onze teams op. En daar ondersteunen we onze opdrachtgevers op alle mogelijke manieren bij.

Bewezen resultaten binnen de overheid

In de afgelopen 10 jaar hebben we software ontwikkeld voor ondernemingen en organisaties in diverse branches. Op een aantal vakgebieden, zoals bijvoorbeeld overheid, hebben we daardoor steeds meer kennis opgebouwd. We begrijpen de uitdagingen en hebben tal van specifieke overheid-gerelateerde modules al eerder ontwikkeld. Dat werkt wel zo efficiënt.

PAQT ambitie

What is your ambition?

Share your goals with us so we can join hands and get started.

Start today

Contact us

The fastest way to reach me is by phone:

06 43 09 10 30

Fill out the form, and I will respond no later than the next business day.

Of course, you can also send me a message via mail.

Talk soon!

Maurits Dijkgraaf