Nieuwe collega's

Maak kennis met Denny en Ajit

Leestijd 3 min

We mogen deze maand weer twee nieuwe gezichten verwelkomen bij PAQT. Maak kennis met Denny en Ajit!

Welkom Denny

Maak kennis met Denny, de nieuwe back-end developer van team Force. Van jongs af aan bouwt Denny al complexe software. Zo werkte hij al op jonge leeftijd samen met zijn broertje aan uitdagende projecten voor grote opdrachtgevers zoals PostNL.

Een doorgewinterde back-end developer

Deze doorgewinterde back-end developer heeft voor PAQT gekozen zodat hij zich kan blijven ontwikkelen. Hij wil zich verder specialiseren in frameworks zoals Laravel en Vue.js. Dan is PAQT natuurlijk de perfecte plek!

Software ontwikkelen is net als een puzzel en alle puzzelstukjes moeten op de juiste plaats liggen om een mooi geheel te vormen.
Denny Back-end developer

Oorspronkelijk heeft Denny Electronic Engineering en Design gestudeerd maar merkte als snel dat daar iets miste. Het resultaat van je creatie is daarbij niet direct zichtbaar. Het mooie aan software en coderen is dat het resultaat juist wel direct te zien is.

Met de ruime ervaring die hij heeft opgedaan stelt hij hoge eisen aan zichzelf en wil hij het beste resultaat leveren. Denny gaat voor niets minder dan mooie en schone code en daar houden we van bij PAQT.

Welkom Ajit

Team Core wordt sinds kort versterkt door Ajit. Hij is tijdens zijn studie Informatica aan de UVA begonnen als back-end developer en is daarna als fulltimer aan de slag gegaan. Bij zijn vorige baan kreeg hij veel verantwoordelijkheid en heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot de ervaren developer die hij nu is.

Extra creativiteit

Ajit heeft voor PAQT gekozen vanwege de fijne werksfeer en omdat hij graag aan hoogstaande applicaties wil werken. Daarnaast wil hij zich blijven ontwikkelen, leren van ervaren collega’s en uiteindelijk als fullstack developer aan de slag gaan. Toch is coderen niet het enige wat deze man bijzonder maakt. Naast zijn talent voor software heeft hij ook een hele creatieve kant wat zorgt voor een fris perspectief tijdens het bouwen van applicaties. Hij heeft namelijk meerdere jaren als kok gewerkt. Door zijn ervaring in de keuken brengt hij extra creativiteit mee naar het team en weet hij als geen ander hoe je met tijdsdruk om moet gaan.

Ik heb voor PAQT gekozen omdat ik vind dat er een fijne werksfeer heerst en ik graag aan hoogstaande applicaties wil werken.
Ajit Back-end developer

Ajit en Denny kijken er naar uit om samen met hun teams aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers. Wij zijn in ieder geval erg blij met hun komst en de ervaring die ze meebrengen.

Welkom Ajit en Denny!

Alle artikelen