Technieken

Laravel

Opensource framework voor een solide, toekomstbestendige basis van je webapplicatie

Laravel PAQT

Gestructureerd software ontwikkelen

Een framework als Laravel is een hulpmiddel om webapplicaties te ontwikkelen. Veelvoorkomende taken en belangrijke functies worden vooraf gedefinieerd. Een framework zorgt voor een gestructureerde opbouw, voorkomt fouten en bespaart tijd. Bovendien maakt de vaste structuur het samenwerken van developers veel makkelijker.

Unieke blokkendoos

Je kunt het gebruik van een framework als Laravel voor de bouw van websystemen het beste vergelijken met een ‘blokkendoos’. Een websysteem bestaat uit een gigantische hoeveelheid code. Door deze vooraf te structureren en op te delen in modules, wordt het resultaat beter onderhoudbaar én wordt er tijd bespaard, bijvoorbeeld door het hergebruik van bestaande modules.

Wij zijn experts in het gebruik van Laravel en zetten dit framework in voor tal van webapplicaties en platformen. Met miljoenen gebruikers is Laravel één van de populairste frameworks ter wereld. Het is snel, vernieuwend en betrouwbaar en wordt ook door veel grote organisaties gebruikt om webapplicaties in te ontwikkelen. Daarnaast biedt Laravel unieke mogelijkheden om modules te delen tussen onze applicaties – zo zorgen we ervoor dat updates altijd centraal worden doorgevoerd.

Meer over Laravel

Laravel is een lichtgewicht applicatieframework en is, ondanks haar relatief korte bestaan, één van ’s werelds meest professionele frameworks. Laravel blijft zich sterk ontwikkelen, kent veel  handige features en biedt structuur  waar programmeurs dat goed kunnen gebruiken. Dankzij het gebruik van het Laravel-framework is het onderhoud van onze webapplicaties eenvoudiger. Toekomstige functies kunnen worden toegevoegd zonder de rest van de applicatie overhoop te halen.
PAQT - php developer Mannes
PAQT Applicatieframework Laravel

Efficiënt en veilig

Standaardfuncties en -modules voorkomen dubbel werk en data uit formulieren worden automatisch gevalideerd. Ook wint de applicatie aan veiligheid, omdat er meer structuur is worden er minder snel fouten gemaakt bij het programmeren en is het testen van nieuwe functionaliteit gemakkelijker. Tot slot zorgt het gebruik van automatische softwaretests ervoor dat we sneller nieuwe functionaliteiten kunnen opleveren.

Voorbeelden van Laravel projecten

Veel bedrijven gingen je voor. PAQT ontwikkelde al maatwerk software, koppelingen en webapplicaties voor talloze bedrijven, instellingen en overheden. Bekijk de Laravel succescases van organisaties die hun oplossing door PAQT lieten maken.

Bekijk alle cases

De voordelen van applicatieframework Laravel

  • Bestaande modules kunnen eenvoudig worden hergebruikt, dit bespaart veel (doorloop)tijd
  • Laravel behoort tot de meestgebruikte applicatieframeworks en wordt voortduren verder ontwikkeld en verbeterd
  • Met het ingebouwde templating-systeem kan veel sneller een Minimum Viable Product (MVP) worden opgeleverd
  • Het framework is volledig opensource en daarmee beter onderhoudbaar

 

Dutch Laravel Foundation

Dutch Laravel Foundation

PAQT is medeoprichter van de Dutch Laravel Foundation. Deze stichting maakt zich sterk om dit krachtige backend framework te promoten en stimuleert kennisuitwisseling tussen developers. Opdrachtgevers die op zoek zijn naar betrouwbare en ervaren specialisten vinden die makkelijk via de Dutch Laravel Foundation.

Lees meer over de Dutch Laravel Foundation
PAQT ambitie

Wat is jouw ambitie?

Vertel ons je doelen en we gaan samen van start.

Neem contact op

Je bereikt me het snelst door te bellen naar 06 43 09 10 30

Vul je het formulier hiernaast in, dan reageer ik uiterlijk de eerstvolgende werkdag.
Een bericht via mail of LinkedIn kan natuurlijk ook.

Tot binnenkort!

Maurits Dijkgraaf