Nieuwe collega

Maak kennis met Marjolein

Leestijd 2 min

Door Louis Gossieau
  • Behind the scenes
  • News

Team Spirit groeit en heeft er sinds vorige maand een nieuwe backend developer bij: Marjolein! Voor haar vervolgstap in haar carrière had Marjolein twee ideeën in haar hoofd: ze wilde het liefst werken in een team en bij een organisatie die volgens de principes van Scrum werkt. Beide vond ze in PAQT! Tijdens haar sollicitatie maakte ze zelfs al kennis met Team Spirit en het klikte direct.

Marjolein - backend developer PAQT

Voortdurend met het resultaat bezig zijn

“Ik vind het belangrijk toffe dingen te ontwikkelen en ook resultaten te zien. Het prettige aan Scrum is dat je ongeveer iedere twee weken iets nieuws oplevert. Daar werk je naartoe. Je bent daardoor voortdurend met een resultaat bezig. De principes van Scrum worden hier nauwkeurig nageleefd en dat geeft een fijn gevoel. 

Ze vindt het daarnaast erg interessant dat ze hier voor verschillende opdrachtgevers werkt. Die diversiteit zorgt ervoor dat ze voortdurend nieuwe dingen leert.

Marjolein - profiel backend developer PAQT
“Iedere opdrachtgever is weer anders, zeker hier bij PAQT. Dat merk ik direct. Er is geen enkele opdracht hetzelfde en er zijn telkens weer nieuwe uitdagingen.” 
Marjolein Developer

Direct van waarde zijn

Pim, Product owner van Team Spirit, is blij met komst van Marjolein: ”Marjolein is een waardevolle en gezellige uitbreiding voor Team Spirit. Met haar frisse blik brengt ze veel nieuwe inzichten en kennis in het team.” 

Bij haar vorige baan heeft Marjolein ervaring opgedaan met het ontwikkelen van testen: kennis die ze nu voor PAQT uitstekend kan inzetten. Ze heeft direct al een aantal scripts kunnen ontwikkelen. “Als developer wil je graag door met ontwikkelen en resultaten laten zien, maar het is belangrijk om goed te testen. Automatische scripts kunnen daarbij helpen. Zo blijft er vervolgens meer tijd over voor het schrijven van code.” Een waardevolle skill om efficiënter te ontwikkelen dus!

Welkom Marjolein!

Alle artikelen

Maurits wijst naar scherm bij developers

PAQT nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang viermaal per jaar onze nieuwsbrief met relevante IT-ontwikkelingen, inspirerende cases en het laatste PAQT-nieuws.

Dagmar Ingelse
Naam(Vereist)
E-mail
Toestemming(Vereist)